Index / Tuin / Hoe maak je een wandelende Jood Plant Propageren

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een wandelende Jood Plant Propageren

Het gemak van de zorg en felgekleurde bladeren van een wandelende jood hebben het een van de meer populaire kamerplanten gemaakt. Vanwege haar schoonheid, kunt u meer dan één fabriek rond te hebben. En met het gemak van de zorg, wilt u misschien om h

Advertisement

Het gemak van de zorg en felgekleurde bladeren van een wandelende jood hebben het een van de meer populaire kamerplanten gemaakt. Vanwege haar schoonheid, kunt u meer dan één fabriek rond te hebben. En met het gemak van de zorg, wilt u misschien om het te delen met vrienden. Om beide te bereiken, moet u uw wandelende jood te propageren.

Wat je nodig hebt

  • Wroeten hormoon poeder

Kijk voor 3-5 gezonde plant tips die u kunt uit de wandelende jood, zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk te verwijderen. Wandelende Jood planten te regenereren groei waar ze worden gesnoeid in een paar maanden.

Snij de delen van de plant af in secties ongeveer 3 inches lang. De secties moet kort zijn omdat de energie van de plant moet naar het genereren wortels plaats houden gebladerte leven.

Verwijder de bladeren aan de onderzijde van de plant en dompel de steel in bewortelingshormoon poeder. De beworteling hormoon poeder stimuleert de ontwikkeling van de wortels en voorkomt dat de stengel rotten.

Plaats alle van de stekken in een 3-inch pot gevuld met turf en zand of turfmolm en perliet mengsel. U wilt een aantal plaatsen in een pot omdat sommige stekken niet kunnen overleven en je hebt een bossige nieuwe fabriek. Zorg er ook voor om de tips in tegengestelde richtingen rond de pot te wijzen, zodat de stengels zal niet alle pad naar één kant. Dit creëert een ronde plant.

Houd de Wandelende Jood propagatie in een warme plek waar het licht kan ontvangen, maar gefilterd, zonlicht. Water de nieuwe fabriek als het droogt uit, maar wees voorzichtig niet te over-water, omdat wandelende jood propagations kunnen gevoelig zijn voor rot zijn.

Wacht een paar maanden voor de wortels te ontwikkelen. Nieuwe groei is een zeker teken beworteling heeft plaatsgevonden. Zodra de wandelende jood stekken zijn geworteld, behandel ze als een volwassen plant. Propageren een aantal kleine potten van wandelende jood en combineren tot één grote pot wanneer ze wortel om een ​​volledige hanging basket te creëren.

Share This Post