Index / Cars / Hoe maak je een VW New Car Garantie Transfer

Share This Post

Cars

Hoe maak je een VW New Car Garantie Transfer

Als u een nieuwe Volkswagen (VW) auto met een basis- of uitgebreide garantie, dan kunt u die auto te verkopen met de garantie intact. Dit kan de verkoopwaarde van de VW verbeteren. De garantie zal zo lang geldig blijven met alle nieuwe eigenaar als h

AdvertisementAls u een nieuwe Volkswagen (VW) auto met een basis- of uitgebreide garantie, dan kunt u die auto te verkopen met de garantie intact. Dit kan de verkoopwaarde van de VW verbeteren. De garantie zal zo lang geldig blijven met alle nieuwe eigenaar als hij de richtlijnen van de betreffende garantie volgt. In de meeste gevallen ook, moet u invullen van een garantie overschrijvingsformulier en een vergoeding betalen.

Wat je nodig hebt

Originele garantie contract

VW auto contract

Garantie overschrijvingsformulier

Controleer de richtlijnen voor uw specifieke VW model. Volkswagen of America biedt drie soorten garanties: een basismodel dat drie jaar (of 36.000 mijl) omvat, een powertrain garantie die vijf jaar (of 60.000 mijl) en een corrosie perforatie garantie dekt. Zorg ervoor dat de garantie is niet vervallen.

Een lijst van de garantie op het voertuig wanneer u begint de verkoop van uw auto. Kopers moeten weten up-front, dat een garantie is onderdeel van de verkoop. Zorg ervoor dat de overige voordelen van de garantie te vermelden (hetzij in de resterende kilometers of jaren, als dat minder is).

Verkoop de auto aan de koper. Zorg ervoor dat de titel over te dragen aan de nieuwe eigenaar en af ​​te betalen bestaande leningen voor auto's die aan de VW. Een kopie van de garantie overschrijvingsformulier van de dealer waar u uw auto gekocht. Dit is een eigen vorm en het moet afkomstig zijn van een erkende VW dealer.

Vul de garantie overschrijvingsformulier. Dit is het gemakkelijkst als je een ontmoeting tussen jezelf en de koper op de VW-dealer te plannen. De dealer zal de garantie niet overdragen totdat u betaalt de transfersom.

Betaal de transfersom en kopieën maken van de garantie overschrijvingsformulier nadat u en de koper ondertekenen en dateren het. Geef het origineel aan de dealer. Bewaar een kopie voor uw administratie.

Share This Post