Index / Onderwijs / Hoe maak je een voorstel opmaken voor een klasse

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een voorstel opmaken voor een klasse

Als u wilt een nieuwe klasse in uw omgeving te leren, kunt u een klasse voorstel om recreatie-afdeling van de stad in te dienen te maken. Elk jaar worden er lessen gegeven in heel steden door dans instructeurs, zwemmen instructeurs, sportcoaches, muz

AdvertisementAls u wilt een nieuwe klasse in uw omgeving te leren, kunt u een klasse voorstel om recreatie-afdeling van de stad in te dienen te maken. Elk jaar worden er lessen gegeven in heel steden door dans instructeurs, zwemmen instructeurs, sportcoaches, muzikanten en kunstenaars. Instructeurs zijn onafhankelijke contractanten die worden betaald met een deel van het inschrijvingsgeld voor elke ingeschreven student. Het kan nodig zijn uw voorstel te hebben ingediend binnen een bepaalde termijn, die door recreatie afdeling van uw stad zou worden beslist.

Schrijf een cursus beschrijving. Dit wordt de belangrijkste informatie over je klas geven. Artikelen om op te noemen in dit gedeelte ook de naam van de klasse, uw doelstellingen voor de klas, hoe lang de klas zal duren en specifieke data, hoe lang elke sessie zal zijn, het minimum en maximum aantal studenten en welke leeftijdscategorie je klas zal dienen. Gescheiden van uw voorstel, kunt u ook een cursus outline bevatten details over wat je leerlingen leren.

Omvatten student eisen. Deze sectie zal informatie over de eisen van de studenten die zich inschrijven in je klas te bieden. Zullen ze nodig hebben om iets te kopen? Zullen ze nodig hebben om het even welke speciale kleding of beschermende kleding dragen? Zal iemand anders, zoals een ouder, worden verplicht om bij te wonen en deel te nemen in de klas met de student? Zijn er vereiste klassen van de student zal moeten hebben genomen voordat ze kunnen deelnemen aan deze?

Detail stad te ondersteunen. Deze sectie zal worden over de aard van de ondersteuning die u nodig hebt om je klas lopen. Wil je een kamer, toegang tot een veld of iets anders dat zou moeten worden verstrekt door de faciliteit nodig? Zult u tafels en stoelen, vloermatten of iets anders dat je niet verwacht om jezelf te leveren nodig? Dit zal helpen de stad te bepalen waar je klas moet worden gehouden en match u met de juiste faciliteiten.

Vertel hen over jezelf. Deze sectie zal over u en uw kwalificaties. Waarom wil je deze les te geven? Waarom ben je gekwalificeerd om dit te doen? Heb je leren een klas ergens anders, of heb je in het verleden? Bent u verzekerd, en zo niet, bent u bereid om af te sluiten? Wat moet de stad te leren kennen over u of uw klas? Gescheiden van uw voorstel, kunt u een kopie van uw cv op te nemen.

Share This Post