Index / Cars / Hoe maak je een Volvo Check Engine Light Reset

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Volvo Check Engine Light Reset

De check engine licht in een Volvo waarschuwt de bestuurder dat de dienst nodig is of dat een kritisch onderdeel van de motor wordt niet of slecht functioneren. De check engine lampje geeft ook aan dat er een fout code is gegenereerd door de elektron

AdvertisementDe check engine licht in een Volvo waarschuwt de bestuurder dat de dienst nodig is of dat een kritisch onderdeel van de motor wordt niet of slecht functioneren. De check engine lampje geeft ook aan dat er een fout code is gegenereerd door de elektronische regeleenheid van de Volvo's. Deze codes worden opgeslagen in het geheugen van de regeleenheid totdat je ze reset. Zodra het onderliggende probleem is opgelost, of het onderhoud is gedaan, moet u de cheque motor licht te resetten.

Wat je nodig hebt

Diagnostische reset tool

Open het deksel van de zekering paneel onder het stuur door de vergrendelknop naar links en naar beneden te trekken op het deksel terug.

Steek de stekker op het diagnoseapparaat in de gespeld ingang gleuf in de zekering paneel.

Draai de Volvo's contactsleutel in de "II" positie in het contactslot.

Wacht tot het lampje op het diagnose-instrument stopt met knipperen. De codes op de elektronische besturingseenheid van uw Volvo moet worden ontruimd op dit punt en de check engine licht zal zichzelf resetten.

Hints

Voor specifieke informatie over uw modeljaar Volvo Raadpleeg de handleiding van het voertuig.

Share This Post