Index / Cars / Hoe maak je een voertuig Undercarriage wassen thuis

Share This Post

Cars

Hoe maak je een voertuig Undercarriage wassen thuis

Het is belangrijk om het onderstel van uw auto te wassen op een regelmatige basis, met name na het rijden op besneeuwde of ijzige wegen. Wanneer straten zijn gezouten aan de winterse accumulatie smelten, wordt dat zout geschopt en vast aan onderstel

Advertisement

Het is belangrijk om het onderstel van uw auto te wassen op een regelmatige basis, met name na het rijden op besneeuwde of ijzige wegen. Wanneer straten zijn gezouten aan de winterse accumulatie smelten, wordt dat zout geschopt en vast aan onderstel van uw auto, waar zij een bijdrage aan roest en corrosie. U kunt deze afwassen door het nemen van uw auto naar een wasstraat dat onderwagen reiniging beschikt, maar het is net zo makkelijk om het te doen thuis met uw tuinslang en sprinkler. Volg deze stappen om de onderkant van uw auto of vrachtwagen zout en roest vrij te houden.

Wat je nodig hebt

Car Garden slang Sprinkler

Bevestig de sprinkler aan het einde van de tuinslang.

Staan aan de voorzijde van uw auto met de sprinkler in de hand. Stel de sprinkler naar beneden en duw het onder de auto. Voeden de slang aan de sprinkler duwen helemaal naar achteren.

Zet op het water.

Trek de sprinkler dichter bij de voorkant van de auto met ongeveer een voet na ongeveer vijf minuten sproeien.

Verder bevorderen van de sproeier naar de voorkant van de auto op een snelheid van ongeveer een voet per vijf minuten. Ga zo door totdat de hele auto onderwagen is grondig gespoten.

Hints

Als u niet beschikt over een sprinkler hebt, kun je ook gebruik maken van een bedekte tuinslang die is geslagen met een groot aantal gaatjes. Als u niet beschikt over een tuinslang of buiten spon hebben, zoeken rond voor een wasstraat dat onderwagen reiniging biedt. Het is een geweldig idee om dit te doen zodra de temperaturen overdag boven het vriespunt.

De grootste behoefte aan onderwagen wassen is in de winter, maar je moet voorkomen dat het gebruik van deze methode in temperaturen onder het vriespunt. Het is niet goed voor de slang, de sprinkler of uw auto te doen, en je kan zelfs je autodeuren bevriezen dicht of zet uw oprit in een ijsbaan.

Share This Post