Index / Careers & Work / Hoe maak je een vloer gebruiken Burnisher

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een vloer gebruiken Burnisher

Er is meer aan het behoud van vinyl samengestelde tegels, ook wel bekend als VCT, dan de jaarlijkse strippen en waxen. Facility managers graag een high-gloss shine te zien die zonder strepen. Om dit te bereiken, zijn van plan over het gebruik van een

AdvertisementEr is meer aan het behoud van vinyl samengestelde tegels, ook wel bekend als VCT, dan de jaarlijkse strippen en waxen. Facility managers graag een high-gloss shine te zien die zonder strepen. Om dit te bereiken, zijn van plan over het gebruik van een vloer burnisher om snel en gemakkelijk te brengen schoon en polijsten van de vloer.
Een vloer burnisher wegschrapen strepen, vuil en een micro-dun laagje vloerafwerking, waardoor in zijn kielzog een gladde, hoogglans vloer. Zorg ervoor dat de bestaande vloer afwerking is ontworpen om te worden gepolijst. Sommige vloer afwerkingen zijn alleen bedoeld om te worden afgeslepen door low-speed machines.
Hoe vaak afhankelijk van de hoeveelheid verkeer de vloer krijgt: Supermarkten moeten nightly worden gedaan, terwijl een out-of-the-way ziekenhuis gang kan krijgen door met één keer per week.

Wat je nodig hebt

Floor polijsten machine

Buffing pad

stofwisser

Stofwisser de vloer ruimte om alle losse vuil en puin te verwijderen, die de vloer kunnen beschadigen als onder de draaiende burnisher ingediend. Verwijder geplakt-op puin, zoals kauwgom, alvorens polijsten. Als links op de vloer, kan het polijsten pad beschadigen. Steek de machine in een stopcontact de buurt van waar je gaat werken aan het snoer te voorkomen opeenhoping up.

Bevestig de juiste polijsten pad voor uw vloer. Neem contact op met de fabrikant pad om ervoor te zorgen dat de pad die u gebruikt veilig is voor het polijsten. Als het kussen te agressief is, zal de vloer beschadigen wanneer de burnisher wordt gestart.
Bijvoorbeeld, EtcPads.com biedt The Cure Super Soft vloer pad voor het polijsten van verse vloerafwerking of vloeren die ongelijk zijn, terwijl de Blue Ace vloer pad is voor vloeren die vaak worden gepolijst.

Start de machine door te knijpen de handvatten. Wanneer de machine begint, niet proberen om "pull" het aan één of de andere kant. Een simpele op en neer beweging is alles wat nodig is. Het opheffen van het stuur zal de machine veroorzaken om naar rechts te verplaatsen; omgekeerd, verlagen het stuur zal de machine naar links. Een subtiele, zachte beweging is alles wat nodig is.
Om de machine vooruit of achteruit te maken, houden het stuur op een constant niveau om de machine stil te houden; dan naar voren of naar achteren te lopen. Met een beetje oefening, zult u in staat om de machine te controleren om te stoppen op een dubbeltje voor zippen over de ruimte om weg te buff een lelijke scuff mark.

Verplaats de machine naar voren door te lopen rechtdoor; draai je om en loop terug, overlapt het eerste pad. Terwijl de high-speed machines hoeft "swung" van links naar rechts te zijn, is het een goed idee om een ​​gebied polijsten aan de boven- en onderkant van pad met links naar rechts beweging. Dit geeft u een gebied om de machine te draaien met uit een verblijf in een gebied te lang, die de vloer kunnen beschadigen.

Hints

Plaats voorzichtigheid borden naar het gebied af te blokkeren, terwijl de satineermachine in werking is.

Stofwisser het gebied na polijsten, als het proces laat vaak een lichte stof residu.

Sta niet toe dat de machine stil blijven te lang, terwijl de pad draait, omdat dit de vloer kunnen beschadigen.

Share This Post