Index / Huis / Hoe maak je een Vinegar oplossing voor het reinigen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Vinegar oplossing voor het reinigen

Witte gedistilleerde azijn is een betaalbare, veilige en milieuvriendelijke reiniging oplossing. Hoewel het heeft een sterke, penetrante geur, azijn effectief reinigt vele ondergronden. Gebruik het recht bij het schoonmaken van gebakken-on opbouw in

Advertisement

Witte gedistilleerde azijn is een betaalbare, veilige en milieuvriendelijke reiniging oplossing. Hoewel het heeft een sterke, penetrante geur, azijn effectief reinigt vele ondergronden. Gebruik het recht bij het schoonmaken van gebakken-on opbouw in ovens, of bij het verwijderen van hardnekkige minerale afzettingen. Azijn mengen met andere ingrediënten om de reinigingsoplossing te verdunnen of verhogen.

Wat je nodig hebt

  • Emmer

    witte azijn

    Plantaardige olie op basis van vloeibare zeep

Giet ½ kopje witte azijn in een lege, schone emmer of container.

Voeg ½ kopje warm water aan de container als u de oplossing voor tapijt, stoffering, harde oppervlakken schoon te maken of om schimmel en meeldauw af te wassen. Bij gebruik van de oplossing voor vinyl schoon te maken, de plaats van de ½ kopje warm water voor ½ theelepel plantaardige olie op basis van vloeibare zeep.

Voeg nog een ½ kopje water aan het mengsel bij gebruik van de oplossing voor hard-water opbouw of zeepachtige residu op badkuipen, douches en wasbakken te reinigen.

Hints

Voeg 2 eetlepels. witte azijn tot 1 qt. van het water in een spuitfles aan glas schoner te maken.

Combineer 3 kopjes olijfolie 1 kopje witte azijn milieuvriendelijke Furnish polish te maken.

Gebruik geen azijn op marmer oppervlakken.

Share This Post