Index / Ambachten / Hoe maak je een vijf-Gallon Bucket Stof Seat Cover Make

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een vijf-Gallon Bucket Stof Seat Cover Make

Vreugdevuren, kamperen en het meisje scout troepen zijn slechts drie van de vele redenen waarom u misschien handig en goedkoop zetels voor een publiek nodig. Stoelen gemaakt van een vijf liter emmer zijn erg goedkoop, terwijl ze als opslag voor spull

Advertisement

Vreugdevuren, kamperen en het meisje scout troepen zijn slechts drie van de vele redenen waarom u misschien handig en goedkoop zetels voor een publiek nodig. Stoelen gemaakt van een vijf liter emmer zijn erg goedkoop, terwijl ze als opslag voor spullen voor kinderen kan worden gebruikt, als goed. Restaurants zijn vaak blij dat de emmers gratis weg te geven, zodat uw materiaal kosten is alleen voor een beetje stof en demping.

Wat je nodig hebt

Stof

Meetlint

Potlood

Schaar

Fiberfill vulling of kussen vorm

Heet lijmpistool

Lijmstiften

trimmen

Was en spoel de emmer en het deksel grondig, laat vervolgens aan de lucht drogen. Zorg ervoor dat het deksel past op de emmer veilig, en dat er geen scherpe randen te steken.

Meet over het deksel van de bak en voeg drie inches. Dit zal de meting van de cirkel die knip van de stof. Teken een cirkel op de achterkant van de stof die deze diameter heeft, en knip het uit. Als alternatief kunt u het deksel op de stof leggen en het gebruiken als een patroon, zorg ervoor om weg te komen uit de dekselrand gesneden 1 1/2 inch.

Als u gebruik maakt van een kussen vorm, plaats deze op de emmer deksel en snijd rond, zodat uw stof stuk past volledig en bereikt binnen de rand op het deksel. Als u gebruik maakt fiberfill vulling, verwijder dan de helft van de zak van de vulling van het pakket en stapelen het op het deksel van de bak.

Centreer de stof cirkel over de vulling of kussen vorm. Gebruik de hete lijmpistool overstag beneden de stof op een punt van de emmer dekselrand. Lijm dan neer een plek op de tegenovergestelde zijde van het deksel. Lijm neer punten tussen deze twee punten. Lijm neer op vier punten op gelijke afstand van elkaar (vier punten van een kompas).

Werk je weg in het deksel, verlijming van de stof cirkel. Gemak in het weefsel, waardoor plooien indien nodig. Zorg ervoor dat de stof volledig is vastgelijmd rond de hele emmer deksel.

Gebruik lint, vlecht of een andere bekleding die je leuk vindt aan de rand waar u de stof hebt geplakt dekken. Dit zal een meer afgewerkte look op je stoel te creëren. Laat de lijm droog en koel, en uw stoelen zijn klaar voor gebruik.

Hints

De kuipstoelen zijn zeer geschikt voor elk kind om haar bezittingen in op de camping of in de auto reizen te houden.

Hot lijmpistolen creëren vloeibare lijm dat is zeer heet. Wees voorzichtig bij het gebruik ervan.

Share This Post