Index / tech / Hoe maak je een Video Transfer van een Flash Card naar een DVD

Share This Post

tech

Hoe maak je een Video Transfer van een Flash Card naar een DVD

Vroeger videoband was het enige medium gebruikt voor het opslaan video vastgelegd op camcorders. Digitale camcorders, echter over het algemeen opnemen op een harde schijf ingebouwd in het apparaat of het gebruik van externe digitale opslagmedia, zoal

AdvertisementVroeger videoband was het enige medium gebruikt voor het opslaan video vastgelegd op camcorders. Digitale camcorders, echter over het algemeen opnemen op een harde schijf ingebouwd in het apparaat of het gebruik van externe digitale opslagmedia, zoals flash-kaarten, ook wel geheugenkaarten. Digitale camera's die video kan opnemen meestal ook opslaan van de gegevens op geheugenkaarten. Als u een geheugenkaart met een video die je wilt houden, kunt u de video naar DVD.

Wat je nodig hebt

Camera-interface kabel of geheugenkaartlezer

Sluit de flash-kaart of geheugenkaart naar uw computer. Sommige computers, zoals Sony systemen, hebben ingebouwde geheugenkaartlezers. Als u een geheugenkaart om deze computers te verbinden, plaatst u gewoon de geheugenkaart in de sleuf met de metalen contacten naar beneden en in de richting van de haven. Als uw computer een geheugenkaartlezer heeft, kunt u de geheugenkaart te laten in de camera en sluit de camera aan op de computer met behulp van de interface kabel die bij de camera, of u kunt een externe geheugenkaart lezer aansluit op een USB-poort op de computer en plaats de geheugenkaart in de lezer.

Open de flash-kaart als een station op de computer. Wanneer de computer herkent de geheugenkaart, brengt het automatisch een venster met opties. Kies "Map openen en bestanden weergeven" om de inhoud van de kaart te openen in een venster.

Breng de video van de geheugenkaart op de computer. Zoek eerst het videobestand dat u wilt dvd te branden door te dubbelklikken op elk videobestand op de geheugenkaart venster om de video in standaard mediaspeler van de computer te bekijken. Wanneer u het bestand dat u wilt vinden, klik op het, houdt u de muisknop ingedrukt, sleept u het pictogram bestand naar het bureaublad van de computer en laat de muisknop los om het toe te voegen aan het bureaublad.

Lanceer een-dvd branden van toepassing, zoals Windows DVD Maker op een Windows-computer of iDVD op een Apple computer. Voeg de video-bestand dat u naar uw computer om het branden toepassing. Om het bestand toe te voegen, klikt u op de "Video toevoegen" knop "Artikelen toevoegen" of, vind het videobestand in het venster dat op en dubbelklik erop aankomt.

Plaats een DVD-R in het dvd-station van de computer. Klik op de "Burn" of "Write" knop in het DVD-brandprogramma om het bestand dat u overgedragen van de geheugenkaart naar de DVD te schrijven.

Share This Post