Index / tech / Hoe maak je een video met HTML Embed op mijn website

Share This Post

tech

Hoe maak je een video met HTML Embed op mijn website

Inbedding video in uw website met HTML kunt u uw kijkers, lezers of klanten om een ​​video te bekijken zonder eerst te downloaden. Een gebruiker kan tegelijkertijd lezen uw exemplaar tijdens het luisteren naar of het kijken naar de embedded video. U

Advertisement

Inbedding video in uw website met HTML kunt u uw kijkers, lezers of klanten om een ​​video te bekijken zonder eerst te downloaden. Een gebruiker kan tegelijkertijd lezen uw exemplaar tijdens het luisteren naar of het kijken naar de embedded video. U kunt een video met HTML met behulp van Kladblok of uw voorkeur webeditor insluiten.

Klik op "Start" en type "notepad" en druk vervolgens op "Enter."

Klik op "File" en vervolgens op "Open." Klik op de "File Type" drop-down menu en selecteer "Alle bestanden en mappen" uit de lijst met opties. Zoek uw HTML-bestand dat u wilt om de video in te bedden, selecteer het en klik op "Open."

Ga naar het punt waar u de video wilt insluiten.

Typ het volgende in om de lege ruimte:

<Embed src = "http://url.com/yourvideo.mpg" autostart = "false" />

Vervang "url.com" met het adres van uw video en "yourvideo.mpg" met de naam en de uitbreiding van de video die u wilt insluiten bestand. Change "false" op "true" als u wilt dat de video automatisch beginnen.

Sluit Kladblok en klik op "Opslaan" als daarom wordt gevraagd. Upload de HTML-pagina en je zal video in de HTML van de site ingebed hebben.

Share This Post