Index / Huis / Hoe maak je een verwarmde tegelvloer installeren

Share This Post

Huis

Hoe maak je een verwarmde tegelvloer installeren

Keramische tegels vloeren zien er prachtig uit in onze badkamers en keukens. Het enige probleem is de intensivering op hen in de koude wintermaanden zonder sokken en uitzoeken hoe koud ze kunnen krijgen. Een oplossing is om een ​​verwarmde tegelvloer

Advertisement

Keramische tegels vloeren zien er prachtig uit in onze badkamers en keukens. Het enige probleem is de intensivering op hen in de koude wintermaanden zonder sokken en uitzoeken hoe koud ze kunnen krijgen. Een oplossing is om een ​​verwarmde tegelvloer installeren. Het verwarmen van de tegels van onderaf kan lekker warm een ​​vloer. Als u niet wilt dat die mooie tegels met kleedjes bedekken, te installeren in plaats daarvan een verwarmde tegelvloer.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  Keramische tegels

  elektrische mat

  Thermostaat

  thinset cement

  Troffel

  grout

Meet de vierkante meters van de verdieping waar u de installatie van de keramische tegels. Koop de gewenste tegels en vloerverwarming, bestaande uit een thermostaat en bedraad mat, op elk home improvement center.

Leg de elektrische mat op de grond, na instructies van de fabrikant. Bedek de mat met een laag thinset cement met een troffel aan het cement te verspreiden, om beschadiging van de bedrading in de elektrische mat.

Installeer de tegels als op een normale vloer. Wees niet naar beneden te duwen te hard om niet te breken of te verpletteren de bedrading in de elektrische mat.

Solliciteer specie tussen de tegels volgende instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat alle cement wordt gereinigd van tussen de tegels voordat grout applicatie.

Sluit de elektrische mat om de thermostaat. Maak laatste verbindingen in het circuit panel. Voor vloeren meer dan 29 vierkante voet, installeert een speciaal circuit voor de elektrische mat.

Test het systeem om te controleren of de thermostaat en verwarming kabels te laten werken, maar niet op volle kracht voor 2 tot 4 weken, terwijl het cement en grout verhardt.

Hints

Raadpleeg een erkende elektricien bij het maken van elektrische verbindingen.

Afwijkend formaat elektrische mat aan behoefte te snijden verlagen.

Knip niet de verwarming kabel in de elektrische mat bij het snijden van rond obstakels zoals toiletten. Matten kan worden gesneden - maar niet de bedrading in de mat.

Share This Post