Index / Cars / Hoe maak je een vervanging Kiezer ID-kaart voor de Oklahoma Election Board Krijg

Share This Post

Cars

Hoe maak je een vervanging Kiezer ID-kaart voor de Oklahoma Election Board Krijg

Stemmen is een van de belangrijkste rechten van de Amerikaanse volk; de mogelijkheid om de gekozen ambtenaren die het land te leiden kiezen is een grote verantwoordelijkheid. Elk jaar wanneer het tijd is om te stemmen, ga je naar uw lokale stemrecht

AdvertisementStemmen is een van de belangrijkste rechten van de Amerikaanse volk; de mogelijkheid om de gekozen ambtenaren die het land te leiden kiezen is een grote verantwoordelijkheid. Elk jaar wanneer het tijd is om te stemmen, ga je naar uw lokale stemrecht politiebureau om uw stem uit te brengen. Maar voordat je dat kunt doen, moet u uw registratie van kiezers kaart te presenteren. In Oklahoma, de Election Board State geeft de kaarten aan geregistreerde kiezers. Als je de jouwe te verliezen en hebben behoefte aan een vervanging, zijn er stappen die u moet nemen.

Neem contact op met de Election Board County in de provincie waar u bent ingeschreven om te stemmen. Spreek met een vertegenwoordiger van uw registratie van kiezers kaart.

Informeer de Election Board County dat u uw oproepingskaart hebben misplaatst en de noodzaak om een ​​nieuwe te krijgen.

Present identiteitsbewijs met foto om uw identiteit te bewijzen. De verkiezing Board County zal een nieuwe registratie van kiezers kaart op uw rekening af te geven. De informatie op uw misplaatst kaart in de Election Board's County-systeem, wat betekent dat een kaart kan direct worden uitgegeven.

Share This Post