Index / Ambachten / Hoe maak je een versiering van een Real Starfish

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een versiering van een Real Starfish

Zeester, ook wel bekend als zeesterren, maken grillige souvenirs uit strandvakanties en welkom herinneringen van de zomer het hele jaar door. U kunt een zeester te zetten in een sieraad voor het geven van geschenken of weergeven op je vakantie boom.

AdvertisementZeester, ook wel bekend als zeesterren, maken grillige souvenirs uit strandvakanties en welkom herinneringen van de zomer het hele jaar door. U kunt een zeester te zetten in een sieraad voor het geven van geschenken of weergeven op je vakantie boom. Starfish goed mengen met nautische decor en andere strand-themed ornamenten zoals schelpen. Voor een meer elegante look, versier je zeester met glitter en gebruik een kraal dop om het lint te bevestigen. Zeester met vijf dunne armen, die bekend staat als de vinger of potlood zeester, goed werken voor dit project.

Wat je nodig hebt

Zeester

Vellen krantenpapier

Papieren bord

Foam ambacht borstel

ambachtelijke lijm

schitteren

Helder acryl spuit sealer

Lint

Heerser

schaar

kraal cap

Industrial-strength lijm

Papieren handdoek bevochtigd met water

Spread vellen krantenpapier in uw tafel of een ander werkblad om het schoon te houden. Leg de zeester op het papieren bord. Gebruik het schuim ambachtelijke borstel om een ​​dun laagje van ambachtelijke lijm over de voorkant van de zeester. Terwijl de lijm nog nat is, strooi glitter over het oppervlak. Laat de lijm te drogen.

Draai de zeesterren om en herhaal het proces op de rug. Laat de lijm te drogen. Tik voorzichtig de zeester tegen het papier plaat om de overtollige glitter te verwijderen.

Spuit een dun laagje helder acryl spuit sealer over de glitter om het te helpen zich te houden aan de zeester. Laat het oppervlak drogen. Draai de zeesterren om en herhaal aan de andere kant. Breng een tweede laag aan elke kant als dat nodig is.

Knip een stukje lint van ongeveer 18 inches lang. Plaats deze in het gat in de bovenkant van de kraal cap. Een knoop met de uiteinden van het lint om een ​​lus voor opknoping uw versiering op een boom vormen. Snijd de losse eindjes van het lint met een schaar.

Breng een druppeltje industrieel niveau lijm aan de binnenzijde van de kraal cap. Terwijl de kleefstof nog nat is, plaats het open uiteinde van de kap over het uiteinde van een van de armen van de zeesterren. Knijp het eind van de kap rond de tip om een ​​strakke pasvorm. Veeg de overtollige lijm uit de dop met een natte papieren handdoek. Laat de lijm drogen voordat het verplaatsen van uw zeester ornament.

Hints

Kies een kralenkapje breed genoeg is om te passen over het uiteinde van de zeesterren.

Als je een zeester je gevonden op het strand te gebruiken, moet u schoon te maken, te bewaren en te drogen voor het maken van uw ornament. Afspoelen zand en puin met water. Als het nog steeds vies, schoon met een verdunde oplossing van afwasmiddel. Week je zeester in alcohol gedurende 48 uur. Laat ze drogen in de zon. Verzwaren de armen, zodat ze plat tijdens het drogen blijven.

Als u niet naar het strand te krijgen, kun je op vele ambachtelijke winkels kopen zeester.

Gebruik alleen de lijm en spuit sealer in een goed geventileerde ruimte en wees voorzichtig om geen dampen inademen.

Share This Post