Index / Bedrijf / Hoe maak je een verkoper bij een Craft Show Word

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een verkoper bij een Craft Show Word

Je hebt besloten dat het graven in de wereld van de ambachtelijke shows is iets dat je zou willen proberen. Het kiezen van een verkoper bij een ambacht-show te worden is een manier om de kopende publiek de ambachtelijke items die je maakt en hopelijk

AdvertisementJe hebt besloten dat het graven in de wereld van de ambachtelijke shows is iets dat je zou willen proberen. Het kiezen van een verkoper bij een ambacht-show te worden is een manier om de kopende publiek de ambachtelijke items die je maakt en hopelijk verdienen wat extra inkomen te laten zien. Er zijn vele soorten van ambachtelijke shows, maar de meeste vereisen dezelfde basisstappen om een ​​leverancier te worden. Zodra u deze stappen onder de knie hebt, kunt u zich wenden tot zowat elke voorstelling beschikbaar zijn en start uw ambachtelijk bedrijf in deze nieuwe richting.

Wat je nodig hebt

Foto's van uw ambachtelijke producten

Hervat

Stappen voor het worden van een leverancier bij een Craft Show

Selecteer het type van ambachtelijke show die u wilt toepassen. Er zijn kleine "starter" ambachtelijke shows voor beginners, die doorgaans plaats binnen en worden gerund door de school groepen, kerken of andere lokale organisaties, zoals kamers van koophandel. Dan zijn er grotere shows die worden gehouden, zowel binnen als buiten en hebben vaak meer dan 200 zeer getalenteerde kunstenaars. Kleinere shows zijn meestal gemakkelijker te krijgen in dan grotere shows, die worden gejureerd door een panel van deskundigen, die foto's van het werk van een kunstenaar te beoordelen, te hervatten en andere relevante informatie. Het bijwonen van verschillende soorten festivals om te zien hoe ze werken en wat voor soort kunstenaars deel te nemen en te beoordelen drukte is een geweldige manier om het type van ambachtelijke voorstelling kiezen waaraan u wilt toepassen.

Het verkrijgen van de organisator contact informatie als je eenmaal een ambacht laten zien waaraan u wilt toepassen hebt geselecteerd. Lokale scholen, kerken, maatschappelijke organisaties en de stad groepen hebben vaak ambachtelijke voorstelling contactgegevens beschikbaar voor specifieke shows van belang. U kunt ook een schat aan ambachtelijke voorstelling contactgegevens uit verschillende festival websites (zie bronnen hieronder), lokale kranten en de gemeenschap bulletin boards te verkrijgen.

Neem contact op met de organisator om erachter te komen welke stappen u moet nemen om toe te passen als een leverancier. Kleinere shows vergen doorgaans dat potentiële leveranciers te voltooien een schriftelijk verzoek, betalen een stand vergoeding (overal van $ 15 tot $ 50) en eventueel foto's ter beoordeling. Grotere, meer concurrerende shows vereisen doorgaans leveranciers om dia's, kleurenfoto's of digitale beelden voorleggen aan een panel van deskundige juryleden, vul een schriftelijk verzoek, stuur dan een cv en betalen een meer substantiële stand vergoeding die varieert van $ 100 tot meer dan $ 1.000.

Volg alle van de applicatie stappen die nodig zijn door de organisatoren binnen de termijnen. Voor grotere, meer concurrerende shows, worden deadlines vaak set een jaar van tevoren van de show, zo vroeg toe te passen.

Wachten om terug van beursorganisatoren horen. De meeste shows zorgen voor een tijdsbestek waarin zij beslissen welke leveranciers te accepteren. Als je niet terug te horen binnen het tijdsbestek gegeven, beleefd bellen of stuur een korte e-mail naar de organisatoren laten zien om te controleren op de status van uw aanvraag. Veel organisatoren zullen waarderen en herkennen uw extra rente en assertiviteit te krijgen in hun shows.

Beginnen met het opbouwen van uw inventaris zodra tonen organisatoren u op de hoogte van uw aanvaarding in de show. Het is altijd beter om meer product klaar is dan niet genoeg merchandise te verkopen op de beurs hebben. Aandachtig door te lezen alle vaartuigen toon regels en voorschriften voor de show begint, zodat je voorbereid bent en klaar om ruim van tevoren.

Share This Post