Index / Tuin / Hoe maak je een verhoogde Vegetable tuinplant

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een verhoogde Vegetable tuinplant

Het planten van een verhoogde moestuin is makkelijker dan je denkt. Alles wat je nodig hebt zijn een paar zaden, wat grond, weinig water en wat zonlicht, en u zult op uw manier aan het oogsten van groenten in een mum van tijd. Stap 1: Start From Scra

Advertisement

Het planten van een verhoogde moestuin is makkelijker dan je denkt. Alles wat je nodig hebt zijn een paar zaden, wat grond, weinig water en wat zonlicht, en u zult op uw manier aan het oogsten van groenten in een mum van tijd.

Stap 1: Start From Scratch

Voor de beste resultaten plaatst u uw gehesen tuin bed in een level met ten minste 6 tot 8 uur van zonlicht en een goede drainage. Zorg ervoor dat u een waterbron hebben de buurt, zodat je in staat om uw tuin eenvoudig water te geven.


Stap 2: Smother Weeds

Als u gaat het planten van over gras of onkruid, gewoon vast karton om het gras of onkruid smoren. Na verloop van tijd zal de kartonnen ontleden en verrijk uw tuingrond.

Stap 3: Grond van de tuin

Vul uw tuin verhoogde moestuin bed met een goede mix van compost, mest en tuingrond. U kunt ook contact op met je lokale landschap bedrijf naar aanbiedingen op de bodem. De meeste landschap bedrijven verkopen tuingrond mengt door de werf. Het bedrag dat u nodig hebt is afhankelijk van hoe groot uw tuin bed is en hoe diep je moet je bed te zijn.

Als u het planten van wortelgewassen zoals wortelen en pastinaken, dan heb je tenminste 18 inches van de bodem wilt, zodat de wortels goed kan ontwikkelen. Maar als je het kweken van groenten met kortere wortel systemen zoals sla en erwten, 4-6 duim van de bodem voldoende is. Bij twijfel controleer je zaad pakketten of plantaardige tags voor diepte-eisen.

Stap 4: Installatie Plaatsing

Nu komt het leuke gedeelte, het plaatsen van uw planten. Als je OCS hebt kun je trekken uit een kaart detaillering waar elke plant moet gaan. Als je dat niet doet, gewoon lay-out van uw planten langste naar kortste. Uw planten startdatum zal afhangen van waar je woont. Controle planten labels en zaad pakketten om te bepalen hoeveel afstand tussen elke plant die je nodig hebt voor een optimale groei.

Stap 5: Combinatieteelt

Niet alle planten opschieten dus neem de tijd om te onderzoeken wat planten van elkaar profiteren. Bijvoorbeeld tomaten groeien goed naast wortelen, basilicum, uien en bieslook. Door het planten van groenten met root-systemen die niet interfereren met elkaar, je zult gewassen beter groeien.

Stap 6: maximaliseren van uw Tuin Space

Om uw groeiende ruimte, planten wortelgewassen zoals wortelen, bieten, rapen en pastinaak in rijen tussen de planten die je eerder zal oogsten maximaliseren. Bonen, komkommers, sla en zomer squash meestal zijn meestal klaar om te oogsten 30 tot 50 dagen na het planten. Aangezien de meeste wortelgewassen overal mee naartoe nemen 50-100 dagen, zal dit uw groeipotentieel te maximaliseren. Controleer individuele zaadpakketten of plantaardige tags voor aanbevolen afstand afstand en de geschatte dagen tot de oogst.

Stap 7: Sit back and relax

Zodra uw tuin doos al is geplant, kunt u achterover leunen en te ontspannen. Nou, je nodig hebt om uw tuin bed gedrenkt en gewied, natuurlijk, maar als je eenmaal hebt de tuin geplant, wordt al het harde werk gedaan.

Share This Post