Index / tech / Hoe maak je een verbinding Path to Normal Path converteren

Share This Post

tech

Hoe maak je een verbinding Path to Normal Path converteren

Als u een afbeelding hebt gezien, in print of op het web, dat twee objecten die elkaar overlappen met gaten in de grafiek waar de objecten elkaar overlappen bevat, heeft u een samengesteld pad gezien. Samengestelde paden worden kan worden opgebouwd u

Advertisement

Als u een afbeelding hebt gezien, in print of op het web, dat twee objecten die elkaar overlappen met gaten in de grafiek waar de objecten elkaar overlappen bevat, heeft u een samengesteld pad gezien. Samengestelde paden worden kan worden opgebouwd uit objecten of vormen in programma's als Microsoft Expression Studio, Adobe Illustrator en Adobe InDesign. U kunt de objecten die deel uitmaken van het samengestelde pad wanneer u het samengestelde pad in deze programma's vrij te geven en zet het samengestelde pad naar de normale wegen scheiden scheiden.

Microsoft Expression Studio

Open Microsoft Expression Studio. Maak een nieuw document in het menu Bestand of een bestaand document te laden.

Klik op de "Direct selecteren" gereedschap uit de werkbalk. Selecteer een samengesteld pad in het document. Klik op het pad om deze te selecteren of houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het over het pad.

Klik op "Weg" in het menu Object. Klik op 'Vrijgeven Samengesteld pad "om de verbinding weg te zetten in meerdere normale paden.

Adobe Illustrator

Open Adobe Illustrator. Plaats een bestaand document of een nieuw document te maken.

Klik op de "Direct selecteren" gereedschap uit de gereedschapskist. Houd de toets "Control" en klik op de objecten die deel uitmaken van het samengestelde pad, of houd de linkermuisknop ingedrukt en lasso het object dat alle objecten in het pad te selecteren.

Klik op het menu "Object" en klik op "Samengesteld pad." Klik op "loslaten."

Adobe InDesign

Open Adobe InDesign. Klik op "File" en een bestaand document te openen of klik op "Nieuw" om een ​​nieuw document te maken.

Klik op de "Direct selecteren" tool in de werkbalk. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep over het samengestelde pad om deze te selecteren of houd de "Control Key" en klik op het samengestelde pad.

Klik op het menu "Object" en klik op "Paths." Klik op "Versie Samengesteld pad" om de verbinding weg te zetten naar een normale baan.

Share This Post