Index / Huis / Hoe maak je een venster installeren in een bestaande tuin Shed

Share This Post

Huis

Hoe maak je een venster installeren in een bestaande tuin Shed

Hoe maak je een venster installeren in een bestaande tuinhuisje. Het installeren van een raam in een bestaande tuinhuisje is een gemakkelijke manier om natuurlijk licht doordringen in een normaal donkere omgeving. In dit artikel wordt beschreven hoe

Advertisement

Hoe maak je een venster installeren in een bestaande tuinhuisje. Het installeren van een raam in een bestaande tuinhuisje is een gemakkelijke manier om natuurlijk licht doordringen in een normaal donkere omgeving. In dit artikel wordt beschreven hoe u een raam te installeren in een reeds voorbereide gat in het tuinhuisje muur.

Wat je nodig hebt

 • houtwerk

  kwast

  gebruikte window

  Utility mes

  Boren

  Verf

  Kalefateren

  houtschroeven

  Zag

  hout wiggen

Vind of de aanschaf van een gebruikte venster op de bestaande gat in het tuinhuisje muur te passen. Garage sales zijn uitstekende bronnen voor gebruikte houten ramen.

Reinig het hout en repareren gebroken ruiten voorafgaand aan de installatie.

Plaats het raam in de opening van het tuinhuisje muur, gelijk met de buitenkant en iemand houdt het raam op zijn plaats.

Gebruik een kleine niveau te controleren op vlakheid (horizontaal) en loodrecht (verticaal) van het venster als het zit in de opening.

Begin aan de ene kant en installeer hout shims naar niveau en schietlood het raam, dan zet de ramen met 2 1/2 inch houtschroeven aan de tuinhuisje structuur. Plaats hout vulplaatjes tussen het raam en tuinhuisje te openen waar u het hout schroeven, ongeveer elke twaalf inch plaatsen. Knip de overtollige shim met een scherp mes.

Maatregel, knippen en veilige houtwerk rond de buitenkant van het raam om eventuele gaten tussen het raam en de opening te verbergen.

Kalefateren rond het houtwerk en tuinhuisje muur en verf het houtwerk aan de bestaande bekleding te passen.

Hints

Boor de gaten voor de houtschroeven aan het raamkozijn van splitsing te voorkomen.

Plaats gordijnen binnenkant van de loods om waardevolle voorwerpen uit het zicht te houden en om een ​​decoratieve aanraking toe te voegen.

Share This Post