Index / Bedrijf / Hoe maak je een Vendor Word

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Vendor Word

Een verkoper is een persoon of bedrijf dat goederen of diensten zijn vervaardigd of door een provider verdeelt. Zo zal een producent van randapparatuur voor computers een verkoper aan keyboards en luidsprekers te verkopen aan elektronica winkels ---

AdvertisementEen verkoper is een persoon of bedrijf dat goederen of diensten zijn vervaardigd of door een provider verdeelt. Zo zal een producent van randapparatuur voor computers een verkoper aan keyboards en luidsprekers te verkopen aan elektronica winkels --- die vervolgens te verkopen aan de eindgebruiker te huren. Een dienstverlener kan bieden janitorial diensten, maar moet een verkoper om hun dienst te verkopen aan restaurants, retailers en professionele bureaus.

Om een ‚Äč‚Äčleverancier te worden, beslissen welke producten u wenst te verspreiden, contact opnemen met de fabrikanten uit te werken van de voorwaarden van de overeenkomsten, en ten slotte, de verkoop van de producten aan retailers op wholesale-prijs.

Kies de goederen of diensten die u zal verdelen. Goederen of diensten moet makkelijk te verkopen en in constante vraag zijn. Producten zoals dvd-spelers en muziekinstrumenten zijn populair en hebben een constant hoge omzet. Kijk voor producten die niet al te verzadigd zijn in de door u gekozen regio. Gedrag wat Internet onderzoek om te zien welke fabrikanten hebben de meeste marktaandeel, dat wil zeggen dat ze meer van hun producten te verkopen in een bepaald gebied dan hun concurrenten.

Bepaal het verspreidingsgebied. Uw verspreidingsgebied beperkt door de middelen. Als u een grote sales team en de mogelijkheid om grote gebieden toe te wijzen, zullen de grotere uw distributie gebied. Als u verkoopt nichemarkt items (art, luxe horloges, et cetera) het beste zou zijn om specifieke gebieden richten.

Verkrijg goedkeuring van de fabrikanten of dienstverleners in de vorm van een schriftelijke overeenkomst recht om te verkopen. Als u de enige leverancier voor de gekozen producten moeten de fabrikanten u te voorzien van een exclusiviteitsovereenkomst; als er andere leveranciers, zullen de fabrikanten de meeste kans bieden u een verkoopgebied of regio en hebben elke verkoper ondertekenen een non-concurrentiebeding overeenkomst.

Het vaststellen van uw distributienetwerk --- dat is de levering methode je besluit om te gebruiken om uw producten te verplaatsen naar uw retailers. Indien de producten zijn klein, kunt u ervoor kiezen om ze te verzenden in verpakkingen, terwijl de grotere producten bestelwagens nodig.

Stel uw groothandel prijs, die is uw verkoopprijs aan de detailhandel. Fabrikanten bieden vaak richtlijnen, maar je kan hebben om de productie en distributiekosten in je eentje te berekenen om te komen met uw prijs.

Share This Post