Index / Careers & Work / Hoe maak je een veiligheidsmachtiging Van Secret naar Top Secret Upgrade

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een veiligheidsmachtiging Van Secret naar Top Secret Upgrade

Upgrade van een geheim veiligheidsmachtiging een Top Secret veiligheidsmachtiging mits aan alle eisen wordt voldaan. Degenen die in de militaire en de overheid posities waarin ze al een Secret Clearance werden verstrekt kan upgraden naar een TS / SCI

AdvertisementUpgrade van een geheim veiligheidsmachtiging een Top Secret veiligheidsmachtiging mits aan alle eisen wordt voldaan. Degenen die in de militaire en de overheid posities waarin ze al een Secret Clearance werden verstrekt kan upgraden naar een TS / SCI (Sensitive Gecompartimenteerde Informatie) klaring als hun positie verandert of plotseling de extra speling niveau vereist. Het proces kan Interim in aanmerking te komen, of een Interim declinatie omvatten, afhankelijk van de omstandigheden van het individu. Bovendien kan de klaring goedkeuring TS / SCI een volledige achtergrond controleren en leugendetector nodig, afhankelijk van de functie of positie. Het proces wordt geïnitieerd door de gezagvoerder of een superieur / toezichthouder in de baan.

Neem contact op met een supervisor, superieur, bevelvoerende officier of een andere autoriteit in uw huidige of toekomstige werk positie. De vergunning voor het proces voor een TS / SCI klaring beginnen vereist een noodzaak voor de werknemer om die goedkeuring niveau voor zijn werk hebben. Ook nodig is een formeel verzoek of toestemming van een superieur te verifiëren dat de werknemer moet de hogere klaring. Vaak begint de TS / SCI proces voordat de werknemer zelfs realiseert.

Voldoen aan de onderzoeker, indien nodig. Een persoonlijk gesprek met de onderzoeker het uitvoeren van de achtergrond te controleren en andere processen voor uw upgrade naar TS / SCI is vaak een van de eerdere stappen van het proces. De onderzoeker kan praten of een ontmoeting met karakter referenties (mensen die haar kan vertellen over jou op persoonlijk en professioneel niveau), evenals eventueel een volledige achtergrond te controleren om te bepalen of u een bedreiging voor de veiligheid van de hoge klaring niveau opleveren.

Zorg voor de onderzoeker met de nodige vergunningen voor records en karakter referenties, met contactgegevens, om het proces bij te staan. Hoe meer behulpzaam u zich bij de onderzoeker, hoe vloeiender het proces loopt en hoe sneller je speling upgrade is goedgekeurd (of geweigerd, indien nodig).

Een ontmoeting met de leugendetector examinator op de geplande datum en tijd als een leugendetector nodig is voor uw TS / SCI klaring. Niet iedereen in het leger of overheid upgrade van Secret naar TS / SCI klaring moet een leugendetector te nemen, maar velen doen. Het missen van de benoeming of herschikking kunt uw klaring resultaten te verlengen en kan uw vermogen om uw werk taken uit te voeren beïnvloeden.

Hints

Het hebben van een TS / SCI klaring betekent niet noodzakelijk dat je bevoegd bent om alle Top Secret documenten te bekijken of dat u recht heeft op geheime informatie naar boven.

Share This Post