Index / Eten drinken / Hoe maak je een Vanilla Bean Schraap

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je een Vanilla Bean Schraap

Verse vanille zaden kunnen een rijke complexiteit toe te voegen aan vele gerechten en zorgen voor visuele rente op hetzelfde moment. Als je ooit hebt gemerkt kleine, donkere vlekjes in vanille-ijs, heb je deze kleine zaadjes gezien. Je kunt ze mengen

AdvertisementVerse vanille zaden kunnen een rijke complexiteit toe te voegen aan vele gerechten en zorgen voor visuele rente op hetzelfde moment. Als je ooit hebt gemerkt kleine, donkere vlekjes in vanille-ijs, heb je deze kleine zaadjes gezien. Je kunt ze mengen met suiker-vanillesmaak suiker te maken zonder de één tot twee weken wachten voor typische vanillesuiker (waar je begraven een schoongemaakte vanillestokje in suiker en laat de suiker om de smaak te absorberen). Het verwijderen van de zaden van de boon misschien lastig lijken vanwege de kleine omvang van de zaden, maar u kunt de boon tot bijna alle zaden in slechts een paar minuten te verwijderen schrapen.

Wat je nodig hebt

Snijplank

Sharp, klein mes

kleine container

Plaats het vanillestokje op uw snijplank, knip dan de bonen in de lengte doormidden met een klein, scherp mes.

Pick-up het ene uiteinde van de ene helft van de bonen in uw nondominant de hand. Onderzoek de gesneden kant; moet je honderden kleine zwarte vlekjes te zien. Dit zijn de zaden die je gaat te schrapen uit de boon.

Plaats de scherpe rand van het mes tegen de gesneden kant van de boon. Schraap het mes tegen de boon, het bewegen van je vingers onder de boon om ondersteuning te bieden. Je moet een verzameling van zaden te bouwen op het mes te zien. Storten deze zaden in een kleine container wanneer u het einde van de boon te bereiken.

Schraap het mes in de lengte over de gesneden kant van de boon weer, gericht op alle gebieden die nog steeds zichtbaar zakken van zaden.

Herhaal dit proces op de andere helft van het vanillestokje.

Share This Post