Index / Cars / Hoe maak je een Van te koop Reinig

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Van te koop Reinig

Het verkopen van een type voertuig kost moeite. Hoewel het makkelijk in theorie ook mag lijken, de realiteit is heel anders. Iemand moet veel stappen om het voertuig te garanderen compleet gereed moeten worden aangebracht gunstig mogelijk een potenti

AdvertisementHet verkopen van een type voertuig kost moeite. Hoewel het makkelijk in theorie ook mag lijken, de realiteit is heel anders. Iemand moet veel stappen om het voertuig te garanderen compleet gereed moeten worden aangebracht gunstig mogelijk een potentiƫle koper. Daarom is het noodzakelijk dat hij zijn voertuig grondig reinigen, binnen en buiten. Als hij een bestelwagen, zal het uren duren schoon te maken, maar de extra inspanning moeten afbetalen. Hij kan een betere kans op het krijgen van zijn vraagprijs met een schone, glanzende auto dan een die vies en oud uitziet.

Wat je nodig hebt

motor ontvetter

schone lappen

vlekvlekkenmiddel

Carpet shampoo

bekleding reiniger

reukverdrijvend middel

Zeep

Spons

Rubber en kunststof beschermer

glasreinigingsmiddel

autopoetsmiddel

Spray motor ontvetter licht over het gehele motorcompartiment. Geniet voor ongeveer vijf minuten, om afzettingen te verwijderen, en verwijder vervolgens met een vochtige doek of door het sproeien van water over het compartiment.

Reinig het tapijt en stoffen bekleding. Verwijder eventuele vlekken met een stoffen vlekkenverwijderaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zodra de vlekken zijn verdwenen, spuit tapijt shampoo over het gehele tapijt en alle stoffering. Volg de instructies van de fabrikant over hoe lang om de shampoo set te laten, en opzuigen het tapijt en stoffering shampoo na het juiste moment.

Spuit een deodorant in het interieur. Voertuigen behouden geuren, dus het is belangrijk om alle resterende geuren uit van het interieur. Spray alle plaatsen van de van en de vloer.

Vul een emmer met water en zeep en wrijf de buitenkant van de bestelwagen met een spons. Begin met de banden, en ga dan verder naar de rest van het busje. Wanneer het water in de emmer vuil, dump het uit en vervangen door schoon water en frisse zeep. Spray het busje met een slang als alle gebieden zijn geschrobd, en laten drogen.

Breng een rubber en kunststof beschermer. Toepassen op de buitengebieden eerste, zoals banden, raamlijsten en lijsten. Doe het interieur gebieden volgende, met de nadruk op het dashboard en alle gebieden die plastic, rubber of vinyl.

Reinig de ramen binnen en van buiten met glas schoner. Zorg ervoor dat de voorruit is extra schoon voor iedere potentiƫle koper het nemen van de bestelwagen voor een proefrit.

Solliciteer auto polish aan de buitenkant van het busje met een schone, zachte doek. Laat de polish op busje in te stellen voor de toegewezen tijd door de fabrikant opgegeven. Verwijder de polish met een tweede schone doek.

Hints

Start de motor voor het reinigen. Laat de motor op te warmen voor enkele minuten voordat het af te sluiten om te helpen om het elektrische systeem van kortsluiting uit het water die kunnen sijpelen onder de bedrading zeehonden te houden.

Share This Post