Index / Bedrijf / Hoe maak je een Van renoveren voor een cateringbedrijf

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Van renoveren voor een cateringbedrijf

Typisch, je kookt het eten in één locatie en leveren het aan een ander als u eigenaar van een cateringbedrijf. Het houden van de gerechten warm en koud is een van de kwesties om te overwegen wanneer het denken over wat voor soort voertuig te gebruike

AdvertisementTypisch, je kookt het eten in één locatie en leveren het aan een ander als u eigenaar van een cateringbedrijf. Het houden van de gerechten warm en koud is een van de kwesties om te overwegen wanneer het denken over wat voor soort voertuig te gebruiken. Terwijl je een hoop op een aangepaste catering van kunt besteden, wat geld besparen door gebruik te maken van deze tips om te renoveren een busje voor een horecazaak.

Kijk voor een tweedehands busje dat niet beschikt over veel ramen. U zult ook gemakkelijk toegang willen zonder te hoeven onderhandelen stappen of andere storingen. Zoek een met een deur die opent in de rug, hoewel twee die open en blijven open opengehouden kunnen volstaan.

Haal alle zetels in het busje, met uitzondering van de twee aan de voorkant. U kunt een aantal van de grommets dat de stoelen op zijn plaats gehouden om vast te binden uw apparatuur te verlaten, of je kan nieuwe vloer in de achterkant van het busje te installeren.

Meet de schalen en planken bouwen aan één zijde van de bus om ze gemakkelijk te houden. Bevestig de planken om de binnenwand van het busje met klemmen en metalen schroeven. Installeer verwisselbare beugels op de planken te houden uw gerechten intact.

Installeer enkele thermische dozen met rekken binnen aan de andere kant van het inwendige van het aan de koude voedingswaren in een en warm voedsel in de andere. Deze dozen kunnen worden gemaakt van piepschuim of zware isolerende kunststof en verankerd aan een bestuur dat in en uit de achterkant van het busje kan schuiven.

Share This Post