Index / Huis / Hoe maak je een vaas te maken uit een Kruik van de Metselaar

Share This Post

Huis

Hoe maak je een vaas te maken uit een Kruik van de Metselaar

Terwijl Mason potten zijn ontworpen voor de conservenindustrie jam en andere bederfelijke, ze hebben een duidelijke uitstraling en duurzaamheid die ze geschikt als andere waren gebruikt. Gebruik ze als vazen ​​voor een eenvoudige, rustieke uitstralin

Advertisement

Terwijl Mason potten zijn ontworpen voor de conservenindustrie jam en andere bederfelijke, ze hebben een duidelijke uitstraling en duurzaamheid die ze geschikt als andere waren gebruikt. Gebruik ze als vazen ​​voor een eenvoudige, rustieke uitstraling, of aankleden van de pot om kruiden toe te voegen aan uw bloemstuk. Afhankelijk van het merk, kunt u kopen Mason potten in verschillende maten, zowel reguliere-mond en brede mond. Sommige nesten experts de voorkeur aan een specifieke stijl wanneer verkleden de potten vazen, maar er zijn tal van het ontwerp tips die u kunt gebruiken met elke grootte of stijl van Mason jar.

Wat je nodig hebt

 • Mason potten, elke grootte of stijl

  Lint

  Vers, gedroogd of kunstbloemen

  Gekleurd zijdepapier

  glasverf

  Verf sponzen of borstels

  gepolijste stenen

  Water

  snijbloemenvoedsel

Het schilderen van de Jars

Was uw Mason potten grondig met zeep en warm water. Zorg ervoor dat ze vrij zijn van voedsel vlekken of resten. Wachten tot ze volledig droog.

Schilder uw jar in geselecteerde gebieden met behulp van patroon van de pot als een schets. Als uw pot een patroon of tekst heeft, verf een ontwerp van uw keuze. Te drogen, volgt u aangeraden de instructies van de fabrikant van de verf. Je zou kunnen hebben om de potten in de oven te zetten om de verf te drogen.

Giet het water of de plaats stenen in de pot. Als u gebruikt verse bloemen, voeg genoeg water om de helft tot driekwart van de pot te vullen; voeg snijbloemenvoedsel zoals voorgeschreven. Als je met behulp van gedroogde bloemen, kunt u de pot leeg laten of voeg gepolijste stenen van elke kleur. U kunt stenen of knikkers vinden in een kunst-en-ambachten store. Voeg genoeg stenen om de bodem van de fles lijn.

Bind een lint rond de rand voor extra effect. Kies een lint dat past bij de aard van het evenement en de kleuren die je gebruikt om te versieren.

Volg stap 2 tot en met 4 hieronder.

Het afdekken van het Jar met papieren zakdoekje

Na het wassen en drogen van uw Mason pot, plaatst u het item in het midden van een vel vloeipapier. Trek het weefsel papier over de pot om het volledig te bedekken. Neem een ​​stuk lint en bind het rond de mond van de pot. Gebruik een lint lang genoeg om een ​​grote glorieuze boog te creëren. Fluff de top van het tissuepapier aan het aantrekkelijk maken en zorgen voor ruimte om de bloemen te voegen.

Snijd de stengels van bloemen aan de hoogte van de pot aan te passen. De hoogte die u kiest zal afhangen van de look die u wilt bereiken. Als je met behulp van gedroogd of kunstbloemen, zou je hebt geplukt bloemen aan de hoogte van uw potje past. U kunt tape extensie stengels op hen als ze te kort. Kijk voor kunstmatige bloemen materialen op kunst-en-ambachten store.

Plaats uw bloemen in de pot, schik ze en plaats ze in de juiste plek. Gebruik decoratieve accessoires, zoals bloemen placemats, kleedjes of patroon tafelkleden om het uiterlijk van uw arrangement te verbeteren.

Meerdere Mason-jar vazen ​​en leg alle regelingen samen voor een glorieuze uitstraling. Gebruik potten van verschillende grootte en afhankelijk van de lengte van de bloemstelen om het contrast tussen de arrangementen creëren.

Hints

Als u uw potten kopen via commerciële retailers zoals Ball, Kerr of Bernardin, zal de stijlen worden beperkt. Controleer antiekwinkels voor oudere Mason potten die een verscheidenheid van ontwerpen zou kunnen hebben.

Share This Post