Index / Huis / Hoe maak je een TV Outdoors Monteer

Share This Post

Huis

Hoe maak je een TV Outdoors Monteer

Montage van een tv-set buitenshuis is niet zo verschillend van de montage van een binnenshuis. De basis mount gebruikt om het huis van de televisie is hetzelfde, maar er zijn een paar extra voorzorgsmaatregelen u moet nemen om ervoor te zorgen dat u

Advertisement

Montage van een tv-set buitenshuis is niet zo verschillend van de montage van een binnenshuis. De basis mount gebruikt om het huis van de televisie is hetzelfde, maar er zijn een paar extra voorzorgsmaatregelen u moet nemen om ervoor te zorgen dat u niet uw TV beschadigen. Namelijk, moet u een soort van behuizing te kopen voor de televisie, zodat het niet beschadigd door regen, intense hitte of andere soorten elementen buiten gevonden.

Wat je nodig hebt

  • TV mount

    TV-behuizing

Kiezen tussen een draaibare of roterende mount en een stationaire mount. Een draaibare of roterende mount kunt u de richting van de televisie wordt geconfronteerd, terwijl gemonteerd handmatig aan te passen. Een stationaire mount niet beweegt, zodat je de richting van de TV niet kunt aanpassen als het eenmaal is gemonteerd.

Koop een tv-mount ontworpen om uw specifieke model en de grootte van de TV te passen. Vaak mounts zijn ontworpen om te werken op een aantal specifieke merken van de televisie, en hebben een bereik van maten ze kunnen passen. Als u een 37-inch Sony TV, bijvoorbeeld, zorg ervoor dat uw outdoor wandmontage zal een 37-inch Sony merk televisie passen.

Bevestig uw TV muurbeugel naar een gebied buiten uw huis. Hoe je dit doet zal sterk afhangen van wat voor soort wandmontage je hebt gekocht en wat voor soort gebied dat u hem verbonden aan. U moet om gaten te boren in het gebied dat u wilt dat uw TV om dat te gaan dat u de mount veilig kan hechten aan de muur.

Bevestig de basis van de wandmontage op de achterkant van uw televisietoestel, en bevestig de televisie naar het andere deel van de wand te monteren. Zodra de grote metalen plaat is verbonden met de achterkant van uw televisietoestel, het hecht zich aan de kant van de muur te monteren heb je al buiten gemonteerd. Hoe dit gebeurt hangt af van wat voor soort berg je hebt gekocht.

Zet uw televisietoestel met behulp van de outdoor TV behuizing. Deze weerbestendige kast gaat rond uw televisietoestel en delen van de berg, om ervoor te zorgen dat er geen water of vocht in kan krijgen en schade aan de TV.

Hints

Bepaalde outdoor TV behuizingen zijn anders ontworpen dan anderen. Sommige behuizingen hebben de berg al geïnstalleerd, zodat u monteren van de behuizing aan de muur buiten en bevestig de televisie aan de behuizing. Dit is afhankelijk van wat voor soort behuizing je koopt.

Share This Post