Index / tech / Hoe maak je een tv-antenne en versterker Make

Share This Post

tech

Hoe maak je een tv-antenne en versterker Make

TV-ontvangst kunnen tintje en gaan op zijn best. Ontvangst kan echter drastisch worden verbeterd met behulp van een versterker en een antenne. Het is volledig mogelijk om uw eigen versterker en antenne voor televisieontvangst te bouwen met een beetje

AdvertisementTV-ontvangst kunnen tintje en gaan op zijn best. Ontvangst kan echter drastisch worden verbeterd met behulp van een versterker en een antenne. Het is volledig mogelijk om uw eigen versterker en antenne voor televisieontvangst te bouwen met een beetje hard werken.

Wat je nodig hebt

Rubberen handschoenen

Ferriet magneet met holle centrum

kabelhanger

Wire-isolatie kous

Elektrische tape

Tang

Naaien pin met een plastic bol aan het einde

Piece of luidsprekerkabel, 1 voet lang

Kleine antenne, zoals een auto-antenne

Bouw een TV-versterker

Gebruik een tang om benauwen uit kabelhanger. Zorg ervoor dat u de rubberen handschoenen te dragen om je handen te beschermen tegen schade. Rechtzetten van de draad als je kunt.

Nauw spoel de rechtgetrokken draad hanger rond de ferriet magneet. Probeer de spoel rond de concave deel te houden. Zorg ervoor dat ongeveer zes inch van de draad steken aan beide zijden van de magneet en de spoel volledig de magneet raken verlaten. Zodra dit is gebeurd, wikkel elektrische tape strak om het hele ding, helemaal over de magneet en spoel. Wikkel het meerdere malen, zodat de laag is dik en allesomvattend.

Gebruik gesneden stukjes draad isolatie kous tot drie of meer duim van de draad uitsteekt aan beide zijden van de spoel gewikkeld magneet te dekken. Bedek de uitstekende draad met de kous en gebruik vervolgens elektrische tape om de kous te bevestigen aan de uitstekende draden. Bedek de rest van het uitstekende draad met isolatieband ook. Uw versterker is nu klaar. Zet hem naast uw tv om de ontvangst te verbeteren.

Bouw een antenne

Strip een ongeveer een halve inch af aan weerszijden van de luidsprekerkabel. Gebruik de kniptang om dit te doen, en proberen meer dan een half inch niet te strippen aan elke kant.

Strak wikkel de lamp einde van de naald met ongeveer de helft van de draad, zorg ervoor dat de gestripte metalen deel is het maken van een goed contact met het metaal van de naald. Nu wikkel de lamp uiteinde van de naald met draad gewikkelde elektrische tape, waardoor een belichte inch stuk naald onder de niet-wire wrapped end.

Het andere uiteinde van de draad aan de antenne, het verpakken van de rest van de draad omheen. Wikkel totdat de naald en de antenne zijn flush. Wikkel de antenne en opgerolde draad met tape, volledig te bedekken. Bevestig de naald aan de antenne waar de draad bij elkaar brengt hen. Bevestig ze samen op een negentig graden in een L-vorm en de antenne wordt gedaan. Steek de one-inch non-tape-gedekte gedeelte van de naald in de achterkant van de TV, waar u een antenne zou verbinden. Stel de versterker ernaast om verder te verbeteren.

Share This Post