Index / Cars / Hoe maak je een turbo diesel

Share This Post

Cars

Hoe maak je een turbo diesel

Het toevoegen van een turbo kit om uw diesel maakt het niet alleen klinkt beter en lopen beter kan engine effiency verhogen, brandstofverbruik en verlengen de levensduur van uw motor. Turbo kits voor diesels zijn gemakkelijk te vinden en kan in één d

Advertisement

Het toevoegen van een turbo kit om uw diesel maakt het niet alleen klinkt beter en lopen beter kan engine effiency verhogen, brandstofverbruik en verlengen de levensduur van uw motor. Turbo kits voor diesels zijn gemakkelijk te vinden en kan in één dag worden geïnstalleerd, als je weet wat je doet.

Maak een lijst van alle specificaties van uw diesel. Dit moet onder andere merk, model, jaar, motortype, omvang en eventuele aangepaste werk dat al is gedaan om de motor.

Begrijpen wat een turbo kit moet bevatten en de verschillende kits beschikbaar. Kits zijn verdeeld meestal per merk van het voertuig en soms jaar of grootte van de motor. Er kan ook een paard vermogen dat wordt vermeld bij de kit, je te vertellen hoeveel pk's kunnen worden toegevoegd zijn.

Shop fabrikant online om kits, de prijzen en verzendkosten te vergelijken. Sommige van zijn de top diesel turbo fabrikant: Banken Power, Garrett Turbo's, Holset en Borg Warner. Zorg ervoor dat u vergelijken kits met dezelfde producten die zijn opgenomen voor meer nauwkeurige vergelijkingen.

Bel of een bezoek aan uw lokale auto-onderdelen en aangepaste auto-onderdelen winkels voor de prijs en de installatie offertes. Prijzen kunnen goedkoper afwezig de kosten van de scheepvaart en de behandeling zijn.

Zorg ervoor dat alle onderdelen aanwezig zijn, met inbegrip van de installatie opgenomen wanneer je kit arriveert. Dit is belangrijk om te doen voordat de installatie proces, want als er onderdelen ontbreken en u het project kan de onderneming niet een terugbetaling of terugkeer mogelijk te maken zijn begonnen.

Hints

Als u niet zeker bent van een deel van de installatie, betaalt een professionele monteur of aangepaste auto winkel om de installatie te doen. Het zal u meer kosten op de korte termijn, maar zal ervoor zorgen dat het werk is goed gedaan.

Share This Post