Index / Huis / Hoe maak je een tuinslang Splice

Share This Post

Huis

Hoe maak je een tuinslang Splice

Tuinslangen, een nietje voor de meeste huiseigenaren, zijn nuttig voor het besproeien van het gazon en de tuin, evenals het wassen van de auto. Na verloop van tijd kan tuinslangen scheuren of barsten te ontwikkelen. Voor het gooien van de slang en de

AdvertisementTuinslangen, een nietje voor de meeste huiseigenaren, zijn nuttig voor het besproeien van het gazon en de tuin, evenals het wassen van de auto. Na verloop van tijd kan tuinslangen scheuren of barsten te ontwikkelen. Voor het gooien van de slang en de aanschaf van een nieuwe, wat geld besparen door het herstellen van het. De beste manier om een ​​gat te repareren is om het uit weer bij elkaar knippen en splitsen de tuinslang met een slang reparatieset, verkrijgbaar bij home improvement centra. De reparatie kit bestaat uit een koppeling die past in elk uiteinde van de slang.

Wat je nodig hebt

  • Utility mes

    Emmer

    Afwasmiddel

    Slang reparatieset

    Phillips-schroevendraaier

Snijd de slang aan beide zijden van het gat of de scheur zo recht mogelijk, met behulp van een mes om de tuinslang gesneden in twee stukken. Gooi de beschadigde stukken.

Vul een emmer met heet water en 2 el. vloeibaar afwasmiddel. Stel de twee afgesneden einden van de slang in het water. Het water verzacht de slang, terwijl de afwasmiddel smeert de uiteinden. Laat de uiteinden van de slang in het water blijven gedurende 10 minuten.

Schuif een huls uit de slang reparatieset over beide uiteinden van de slang. De huls is een plastic klem die de omtrek van de slang omringt.

Plaats de koppeling in een einde van de slang. De koppeling heeft een diploma behalen ribbels op elk uiteinde en een solide centrum ring. Steek een uiteinde van de koppeling tot het einde van de slang zit tegen één zijde van de centrale ring.

Sluit het andere uiteinde van de slang over het andere uiteinde van het koppelstuk totdat deze tegen de centrale ring.

Schuif de mouwen over de slang en de koppeling totdat beide mouwen te ontmoeten in het centrum ring. Draai de schroeven aan elke mouw met een kruiskopschroevendraaier om de slang vast te zetten aan de koppeling voor een waterdichte verbinding.

Share This Post