Index / Huis / Hoe maak je een tuinslang aansluiten op een wasmachine

Share This Post

Huis

Hoe maak je een tuinslang aansluiten op een wasmachine

Je woont ergens dat niet een interieur water aansluiting heeft voor een wasmachine, of je hebt een wasmachine aansluiting, maar je hoeft niet een wasmachine slang. Hoe dan ook, moet je weten hoe je een tuinslang aansluiten op een wasmachine. Het is e

AdvertisementJe woont ergens dat niet een interieur water aansluiting heeft voor een wasmachine, of je hebt een wasmachine aansluiting, maar je hoeft niet een wasmachine slang. Hoe dan ook, moet je weten hoe je een tuinslang aansluiten op een wasmachine. Het is eenvoudig, en als je niet al de onderdelen die u nodig hebt, ze zijn goedkoop en gemakkelijk te verkrijgen. De koppelingen gebruikt op wasmachine slangen wezen dezelfde koppelingen gebruikt gemiddeld tuinslang, voorzover het wordt gebruikt om de slang op de wasmachine schroefdraden zijn aan beide.

Wat je nodig hebt

  • Loodgieter tape

    Tuinslang (lang genoeg om zich uitstrekken van een uitwendige water spigot, of uit een interieur wasmachine machine water aansluiting, op de wasmachine)

    Warm water slang (standaard tuinslang omtrek)

Wikkel loodgieter tape met de klok mee rond de schroefdraad van het mannelijke uiteinde van de tuinslang. Steek het mannelijke uiteinde van de tuinslang in het koude water inlaat verbinding koppeling op de wasmachine.

Draai de wasmachine koppeling aansluiting met de klok mee rond de tuinslang terwijl het stevig vasthouden van de tuinslang op zijn plaats en draai de koppeling tot deze vastzit. Draai de verbinding een kwartslag draaien meer.

Wikkel loodgieter tape met de klok mee rond de draden van het koude water interieur water aansluiting voor de wasmachine, of rond de draden van de buitenkant water aansluiting. Draai het vrouwelijke uiteinde, of koppeling aansluiting van de tuinslang op het water aansluiting voor de wasmachine. Draai een kwartslag meer.

Wikkel loodgieter tape met de klok mee rond de schroefdraad van het mannelijke einde van het warme water slang. Steek de stekker van het hete water slang in het hete water inlaat koppeling op de wasmachine.

Draai de wasmachine koppeling aansluiting met de klok mee rond de warm water slang, terwijl stevig houden van het warme water slang op zijn plaats en draai de koppeling tot deze vastzit. Draai een kwartslag meer.

Wikkel loodgieter tape met de klok mee rond de draden van het warme water interieur water aansluiting voor de wasmachine, of rond de buitenzijde warm water aansluiting. Draai het vrouwelijke uiteinde, of koppeling aansluiting, van het warme water slang op het water aansluiting voor de wasmachine. Draai een kwartslag meer.

Schakel of open de klep aan de koud water aansluiting. Schakel of open de warm water klep aan het hete water aansluiting.

Hints

Draai een slang pet of sluit de warm water toevoer aansluiting op de wasmachine als je alleen met behulp van een koud water tuinslang.

Gebruik een Y-splitter met kleppen als u een buiten water spigot voor meer dan wasmachine te gebruiken.

Gebruik geen standaard tuinslang voor warm water, als de slang zelf niet is ontworpen voor warm water te gebruiken. Gebruik een warm water slang voor warm water.

Share This Post