Index / Ambachten / Hoe maak je een trui Brei in een ronde van beneden naar boven

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een trui Brei in een ronde van beneden naar boven

Breien een trui in de Ronde van de bottom-up geeft u de mogelijkheid om de lengte aan te passen en ervoor te zorgen dat de trui past als je breien. Met een aantal fundamentele wiskunde en breien vaardigheden, kan zelfs een beginnende breister een per

Advertisement

Breien een trui in de Ronde van de bottom-up geeft u de mogelijkheid om de lengte aan te passen en ervoor te zorgen dat de trui past als je breien. Met een aantal fundamentele wiskunde en breien vaardigheden, kan zelfs een beginnende breister een perfecte pasvorm trui te ontwerpen. Dit is een basispatroon die rib en brei steken gebruikt, maar je kunt andere steek patronen te wisselen voor een ander uiterlijk en textuur.

Wat je nodig hebt

Meetlint

Garen

Breinaalden

Stitch markers

schaar

maasnaald

Brei de Body

Meet rond de heupen, de taille en de buste. Meet vanaf de heupen tot de taille en van de taille tot aan de buste. Meet rond de pols en het bovenste deel van de arm. Meet vanaf de oksel naar de pols. Noteer alle metingen. Brei een proeflapje in de gewenste garen en steek patroon. Meet over het staal om het aantal steken per inch te bepalen.

Vermenigvuldig het aantal steken per inch op de heup meting. Voeg in een inch of twee voor het gemak indien gewenst. Zet het nummer. Plaats een marker en doe mee om te beginnen met het werken in de ronde.

Brei een steek averecht dan een steek tot de helft van de hechtingen worden gewerkt. Plaats een verschillende gekleurde marker voor de kant. Brei een steek averecht dan een steek en herhaal tot het einde van de ronde. Werken in een brei, averecht een ribbels tot de trui maatregelen 2 inch van de cast op de rand. De ribbels zal de rand te houden van curling aan de onderkant.

Werk in tricotsteek voor 2 inches of voor de gewenste lengte.

Verlaag steken voor het geschikt is voor de taille. Om het aantal steken te dalen te bepalen, trekt de taille meting van de heup meting. Vermenigvuldig het antwoord van het aantal steken per inch. Daling met breien twee steken samen vlak voor en vlak na iedere steek marker voor een totaal van vier steken gedaald per ronde. Brei de dalingen gelijkmatig verdeeld over het aantal inches in stap 1 van de heup tot de taille.

Werk in tricotsteek voor 2 inch. Verhogen steken door breien in de voor- en achterkant van de steek vlak voor en vlak na iedere steek marker voor een totaal van vier steken verhoogde per ronde. Om het aantal steken te verhogen, af te trekken van de taille meting van de buste meting en vermenigvuldig het antwoord van de steken per inch te bepalen. Space de verhogingen gelijkmatig over het gewenste aantal inches bepaald in stap 1 van de taille tot aan de buste.

Werk in tricotsteek totdat de trui is de gewenste lengte van de cast op de rand van de onderarm.

Brei de mouwen

Vermenigvuldig de pols meting door de steken per inch. Zet het gewenste aantal steken op de dubbele punt naalden en verdeel de st gelijkmatig verdeeld over drie naalden. Registreer je om te beginnen met het werken in de ronde. Werken in een brei, averecht één ribbels voor 2 inch.

Werkzaamheden in tricotsteek totdat de huls is ongeveer 3 inch en de gewenste lengte aan het begin van de huls vormen.

Verhoging van de bovenzijde van de arm. Trek de pols gemeten van de top van de arm meten en vermenigvuldig het antwoord van het aantal steken per inch. De verhogingen op de mouwen worden geëxploiteerd door breien aan de voor- en achterkant van de eerste steek en de laatste steek van het rond een totaal van twee steken verhoogd elke ronde. Ruimte verhogingen gelijkmatig over het gewenste aantal inches van de pols de onderarm.

Werk in tricotsteek tot de mouw is de gewenste lengte. Vernietiging en maken de andere mouw op dezelfde manier.

Brei de Yoke

Doe mee aan de mouwen in het lijf. Brei tot 1 inch vanaf de zijkant marker. Zet de volgende 2 inch waard steken op schroot garen. Herhaal dit voor de mouw. Plaats een marker op de rondbreinld en brei over de mouw steken. Plaats een marker en brei tot 1 inch voor de volgende marker. Zet de volgende 2 inch steken om garen te schrappen. Herhaal dit voor de mouw steken. Plaats een marker op de rondbreinld, brei over de mouw steken plaats dan een andere marker die het nieuwe begin van de ronde zal markeren. Brei een ronde.

Brei twee steken samen. Brei twee steken voor de volgende marker. Slip twee steken naar de rechterhand naald en brei de twee steken samen. Schuif de Brei twee steken samen en herhaal tot het einde van de ronde. Brei een ronde zonder vormgeven. Herhaal deze twee rondes totdat de trui is de gewenste lengte van de oksel naar de hals.

Werken in een brei, averecht één ribbels voor 2 inch.

Kant alle steken. Knip het garen en weven op het einde aan de verkeerde kant van de trui. Leg de onderarm st met een dubbele punt naald plaats dan de oksel lichaam steken op een andere dubbele punt naald. Keer de trui binnenstebuiten en kant de steken met behulp van de drie-naald kant af te sluiten van de onderarm. Herhaal dit voor de andere kant. Weave in alle eindigt aan de verkeerde kant van de trui.

Share This Post