Index / Huis / Hoe maak je een Trilploeg voor irrigatie systemen gebruiken

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Trilploeg voor irrigatie systemen gebruiken

Het installeren van een residentiële sprinkler systeem kan een zeer tijdrovend proces, zonder het gebruik van geavanceerde apparatuur. In de grond sprinkler systemen vereisen fatsoenlijke begrafenis van de leidingen, en hoewel dit meestal betekent de

Advertisement

Het installeren van een residentiële sprinkler systeem kan een zeer tijdrovend proces, zonder het gebruik van geavanceerde apparatuur. In de grond sprinkler systemen vereisen fatsoenlijke begrafenis van de leidingen, en hoewel dit meestal betekent de aanleg van een netwerk van sloten, hebben nieuwe innovaties in de residentiële irrigatie industrie toegestaan ​​voor veel snellere installaties die veel minder schadelijk voor uw gazon zijn. De meest voorkomende van deze alternatieven is een vibrerende ploeg, een zware blad waarop een kunststof poly buis is bevestigd. De ploeg trekt vervolgens de leiding door de grond. Weten hoe je een vibrerende ploeg goed te gebruiken kan het verschil tussen een rommelige, langdurige installatie en een snel, schoon te maken.

Wat je nodig hebt

  • 18 inches van 8 meter keten

    2 8 gauge "C" schakelketting connectors

Open de schroeven moer van een van de "C" verbindingen door te draaien aan de linkerkant met je vingers. Plaats de koppeling rond de kleine as onderaan blad van de ploeg. Bevestig de lengh van de ketting vóór het sluiten van de schroeven moer door hem helemaal naar rechts.

Open de moer schroeven van de andere "C" verbinding en plaats het op het einde van de lengte van de ketting. Zet deze lengte van de ketting op zichzelf terug, en zet de "C" koppeling op een tweede schakel van de ketting naar een 6-inch-lange lus te maken. Bevestig de "C" koppeling door het draaien van de schroeven moer helemaal naar rechts.

Vraag een assistent tot ongeveer 12 inches van poly pijp plaats door de lus van de keten, en buig het naar achteren. Tot de ketting volgt het blad in de grond, moet de assistent houdt deze bocht gesloten zodat de grond komt op deze manier, zodat de buis goed getrokken achter blad van de ploeg.

Verlaag de ploeg tot het mes de grond met behulp van de controles van de ploeg's raakt. Schakel dan de vibrerende mechanisme en laat het blad in de grond totdat de ketting is ten minste 6 inches onder de oppervlakte. Raadpleeg de instructies op de trekker aan de controles voor de ploeg te vinden. Meestal is de trekker heeft de leiding voor het verhogen en verlagen van de ploeg in de buurt van de belangrijkste console, en de trillende besturing is direct boven de ploeg zelf.

Vooraf de trekker naar de gewenste bestemming zeer langzaam met de ploeg en het mes nog begraven en trillen. Als u merkt dat het blad steeds meer ondiep of karnen te veel grond, langzaam uw snelheid of stoppen. een back-up nooit de trekker, terwijl het trekken van een pijp.

Sluiten het proces door het langzaam verhogen van de ploegblad als je verder komt. Zodra de leiding van het oppervlak van de grond breekt, snel uit te schakelen van de vibrator en trek een laatste 2 voet van de pijp uit de grond. Het verhogen van het blad geleidelijk zorgt ervoor dat u de bodem niet drastisch storen.

Hints

Poly pijp komt in vele maten. Hoe groter de diameter, hoe meer wrijving wordt gegenereerd door het trekken van de buis in de grond. Daarom moet u wellicht veel trager met grote pijpen gaan om te voorkomen dat ze zich uitstrekt.

Eenmaal klaar met je pull, zult u merken dat het blad een lange litteken mark over het gazon heeft gemaakt. U kunt de lange termijn effect op uw gazon te minimaliseren door eerst alle verstoorde stukken gras te vervangen, en dan loopt over het litteken merk met de tractor.

Gebruik nooit een tractor of een ploeg zonder een goede instructie van een agentschap of het huren van irrigatie bedrijf. Deze machines hebben een verscheidenheid van de controles en je kunt gemakkelijk leiden irreperable en / of dure schade door verkeerd gebruik.

Neem altijd contact op met uw lokale instantie die verantwoordelijk is voor het markeren van ondergrondse kabels en leidingen voordat u uw irrigatieprojecten beginnen. Hoewel je kan hebben om een ​​paar dagen wachten tot ze alle openbare draden en leidingen op uw eigendom kunt markeren, weten waar deze draden en leidingen zijn zal u helpen voorkomen dat ze snijden met mes van de ploeg is. Deze service is meestal gratis, en hun contactgegevens kan meestal worden gevonden in uw lokale telefoonboek.

Plan uw beoogde pad voor het trekken van de buis en vervolgens zorgvuldig graven gemarkeerd kabels en buizen op de plekken waar de pull hen zal kruisen. Het ontmaskeren van deze voorzieningen zullen u helpen beter ze niet te beschadigen. Zorg ervoor dat u zorgvuldig te graven met een stompe schop wanneer je bloot deze hulpprogramma's.

Share This Post