Index / Ambachten / Hoe maak je een Tri-Cornered Hat Pirate Uit Felt

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Tri-Cornered Hat Pirate Uit Felt

Geen zichzelf respecterend piraat zou worden gevangen dood zonder de juiste hoofddeksel, dus kanaliseren je innerlijke zeevaart swashbuckler door het creëren van een tricorn hoed geschikt voor zwarte baard zichzelf. Maak je geen zorgen, hoeft u niet

AdvertisementGeen zichzelf respecterend piraat zou worden gevangen dood zonder de juiste hoofddeksel, dus kanaliseren je innerlijke zeevaart swashbuckler door het creëren van een tricorn hoed geschikt voor zwarte baard zichzelf. Maak je geen zorgen, hoeft u niet om de kunst van modeartikelen om deze eenvoudige handwerk te bouwen onder de knie, noch zal je je spaarvarken leeg; Dit project is vrij eenvoudig om een ​​korte periode van tijd te voltooien, en het vereist slechts een handvol van goedkope, makkelijk toegankelijke materialen om u te houden van beschietingen uit op leveringen. Voordat je het weet, ben je klaar om de volle zee hit in stijl.

Wat je nodig hebt

Meetlint

Kompas

Zwart of bruin vilt

schaar

warme lijm

White acrylverf

Meet een strook van vilt, dat is 22 inches lang en 3 inch breed met uw meetlint. Knip de strip en rol het in een band rond je hoofd om een ​​goede pasvorm. Houd de randen samen als u de band uit je hoofd te verwijderen, dan heet lijm ze stevig aan elkaar.

Plaats de band bovenop de resterende vilt en teken de omtrek van de cirkel op de stof. Meet ongeveer één duim uit die cirkel en trek een andere cirkel; knippen langs deze lijn om het stuk uit het vilt te verwijderen. Snijd driehoekige inkepingen langs de one-inch buitenste cirkel om tabs te creëren; Vouw de tabs naar beneden, warme lijm op hen van toepassing en steek de cirkel in de bovenkant van de band aan de bovenkant van uw tricorn hoed creëren.

Teken nog een cirkel op het resterende vond die twee keer zo groot als de petband. Knip deze vorm uit het vilt. Trace een cirkel die kleiner is dan de hoedband één inch in het midden van de grote cirkel. Knip de cirkel uit tot een donut vorm te krijgen. Maak meer driehoekige inkepingen rond de binnenkant van de donut om tabbladen te maken, dan heet lijm ze aan de onderkant van de binnenkant van de hoed band.

Til de drie randen van de rand van de hoed en de hete lijm ze aan de bovenkant van de hoed band; Dit zou een driehoekige vorm te vormen van bovenaf bekeken.

Schilder een witte schedel en gekruiste knekels op de hoed of voeg andere decoratieve versieringen indien gewenst. Sta 03:58 uur droogtijd voor het dragen als je acrylverf gebruikt op de hoed.

Hints

De hoed metingen kunnen worden aangepast aan de grootte van het hoofd. Als u niet wilt hete lijm te gebruiken, kunt u ook gebruik maken van nietjes, tape of naald en draad.

Share This Post