Index / Onderwijs / Hoe maak je een transportband te maken voor een School Project

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een transportband te maken voor een School Project

Maak een eenvoudige transportband voor een school project. Dit project wordt gedaan met de dingen die ofwel goedkoop of dat je waarschijnlijk al rond het huis (ervan uitgaande dat je de eigenaar van een skateboard). Dit project is er een die u kunt g

Advertisement

Maak een eenvoudige transportband voor een school project. Dit project wordt gedaan met de dingen die ofwel goedkoop of dat je waarschijnlijk al rond het huis (ervan uitgaande dat je de eigenaar van een skateboard). Dit project is er een die u kunt gebruiken om het principe van een transportband te illustreren als een eenvoudige machine en maak indruk op anderen met de creativiteit van het project.

Wat je nodig hebt

Skateboard

9-volt motor

9-volt batterij

4 elastieken

ijslollystokjes

Duct tape

Hier krijg je een skateboard. Bevestig een 9-volt motor vlak voor het wiel aan de onderzijde van de plaat zodat de as van de motor evenwijdig is aan de as van het wiel. De motoras moet ongeveer 2 duim vanaf de rand van het wiel. Duct tape de motor op zijn plaats.

De aanjager riem voor de transportband. Lus een rubberen band om het wiel en helemaal naar de as van de motor, zodat het past strak genoeg dat wanneer men draait, de andere doet ook. U kunt altijd knippen en das elastiekjes bij elkaar om de band te laten passen. Niet Draai de rubberen band zo veel dat de truck (het deel dat de wielen saldo op) kantelt in de richting van de motor.

Snijd een strook van duct tape. Maak een lus die rond twee wielen gaat aan dezelfde kant van het skateboard met de kleverige kant naar buiten. Maak het niet strak genoeg om de vrachtwagens te kantelen, maar maken het strak genoeg zodat het verplaatsen van de band maakt de wielen draaien.

Cut delen van popsiclestok die zo breed zijn als de duct tape. Leg de stokken op de duct tape op de vlakke delen, zij aan zij. Dit zal een soort promenade-stijl lopende band te vormen. Draai de transportband met de hand terwijl je de ijslollystokjes te plaatsen op helemaal rond. Zorg ervoor dat de stokken liggen dwars op de tape. Desgewenst kan een tweede laag tape worden bovenop de eerste helemaal rond terwijl de transportband wordt geƫxpandeerd als het gaat rond de buitenomtrek van een wiel.

Sluit de twee draden van de motor naar tegenovergestelde terminals van een 9-volt batterij. Misschien vindt u dat de transportband draait te snel of te langzaam. Om het tempo van de lopende band, zet lagen van duct tape op de motor as waar het rubber band gaat om het dikker te maken. Te vertragen de transportband, wikkel lagen van duct tape op het wiel waar het rubber band gaat. Dit kan vereisen dat de grootte van de rubberen band band veranderen zodat het past, zoals eerder beschreven.

Hints

Duct tape kan verf te verwijderen.

Bewegende onderdelen kunnen knijpen. Houd losse voorwerpen die zijn aangesloten op uw lichaam uit de buurt van de bewegende delen van de machine (haar, mouwen, sieraden, koortjes en andere voorwerpen of lichaamsdelen).

Onderdelen die opwarmen met het gebruik als gevolg van elektriciteit of wrijving kan brandwonden veroorzaken.

Het apparaat niet nat worden.

Wees altijd voorzichtig met elektriciteit en dingen die elektriciteit geleiden.

Share This Post