Index / Huis / Hoe maak je een transportband huur met Dirt Move

Share This Post

Huis

Hoe maak je een transportband huur met Dirt Move

Transportbanden voor het verplaatsen van vuil zijn te huur in zowel full-size en mini-grootte-eenheden. De grootte van de transporteur is gebaseerd op de baan bij de hand. Lokale industriële verhuur locaties hebben een of beide maten van transportban

Advertisement

Transportbanden voor het verplaatsen van vuil zijn te huur in zowel full-size en mini-grootte-eenheden. De grootte van de transporteur is gebaseerd op de baan bij de hand. Lokale industriële verhuur locaties hebben een of beide maten van transportbanden beschikbaar voor verhuur aan het grote publiek. De transporteurs worden getransporteerd met behulp van een trekhaak, hetzij op een pick-up of auto. De transporteurs kantelen in een hoek van 45 graden en zijn gemaakt om binnen kelderramen passen.

Wat je nodig hebt

  • Telefoonboek

    Telefoon

    internet

Zoek industriële apparatuur verhuur plaatsen op rijafstand van uw locatie. Zoeken op het internet of kijk in de lokale telefoonboek.

Bel de industriële verhuur locatie en vragen of ze vuil transportbanden. Vraag hen om suggesties van locaties die een onverharde transportband te huur kunnen hebben als ze hen niet dragen.

Vertel de receptionist aan de andere kant van de telefoon de periode gewenste voor verhuur. Vraag hoeveel de huursom per dag, per weekend of per week, afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je de uitrusting.

Stel een datum voor pick-up. De meeste locaties zal een voorschot vragen. Een creditcard of bankpas nummer is vereist, tenzij je stopt in persoon en zette een storting van contant geld.

Pick-up het vuil transportband op de aangegeven datum en tijd.

Share This Post