Index / Cars / Hoe maak je een Trailer Hitch op een Toyota RAV4 Install

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Trailer Hitch op een Toyota RAV4 Install

De V-6 Toyota RAV4 heeft genoeg koppel te rechtvaardigen het gebruik van een trekhaak en heeft een opgegeven slepende capaciteit van 3.500 pond. (1,587.57 kg). Echter, de RAV4 niet altijd zijn uitgerust met een omdat de inline 4-cilinder model niet g

Advertisement

De V-6 Toyota RAV4 heeft genoeg koppel te rechtvaardigen het gebruik van een trekhaak en heeft een opgegeven slepende capaciteit van 3.500 pond. (1,587.57 kg). Echter, de RAV4 niet altijd zijn uitgerust met een omdat de inline 4-cilinder model niet geschikt is voor het slepen. Gelukkig zijn er tijdelijke aanduidingen op het frame waarmee een aankoppelen V-6 modellen worden geïnstalleerd.

Wat je nodig hebt

RAV4 kink in de kabel kit

1/2 "dopsleutel met socket set

momentsleutel

Zoek de kink in de kabel gebied op het achterframe van de RAV4 (het is onder het voertuig). Er moeten meerdere gaten aan de achterkant dwarsbalk, die de belangrijkste achterframe steun voor de RAV4.

Lijn de bevestigingsbeugel openingen van de koppeling kit om de montagegaten in het frame.

Schuif de bouten door de montagebeugels en de cross-lid en grendel de kink in de kabel vast aan het frame. Gebruik de momentsleutel om de bouten te scherpen aan de instructies van uw kink in de kabel kit beursgenoteerde torque specificaties, meestal tussen de 35 en 45 ft.-pond. (47-61 Newton-meter).

Test passen bij de kink in de kabel. Lijn de kink in de kabel met het frame en montagebeugels om ervoor te zorgen dat de kink in de kabel is symmetrisch ten opzichte van het voertuig voordat u de bevestigingsbouten.

Plaats de kink in de kabel plat tegen het frame en lijn de montagegaten aan de kink in de kabel assemblage naar de montagegaten op de RAV4.

Bout de kink in de kabel aan de versterkende montagebeugel en cross-lid. Draai de bouten met een momentsleutel om het maximale koppel aanbevolen door de kink in de kabel kit, meestal tussen de 125 en 150 ft.-lbs. (170-203 Nm).

U moet ervoor zorgen dat uw RAV4 is uitgerust met een rem en licht controller voor over-the-road trailers, campers, enz. Als het niet, je moet dit bedrading te hebben geïnstalleerd op uw RAV4 bij een Toyota dealer of gekwalificeerd tankstation.

Hints

U moet de geharde stalen bouten met uw kink in de kabel montage geleverd gebruiken. Doet u dit niet kan leiden tot schade aan uw voertuig, de kink in de kabel assemblage of wat u slepen.

Share This Post