Index / Cars / Hoe maak je een Trailer Hitch op een Honda CRV Install

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Trailer Hitch op een Honda CRV Install

Als u eigenaar van een sport utility voertuig, zoals de Honda CRV, je bent in staat om goederen te vervoeren buiten zowel binnen als trek een lading. Om dat te doen, moet je een trekhaak, en dan kun je oplopen trailers, fietsenrekken of zelfs een kle

AdvertisementAls u eigenaar van een sport utility voertuig, zoals de Honda CRV, je bent in staat om goederen te vervoeren buiten zowel binnen als trek een lading. Om dat te doen, moet je een trekhaak, en dan kun je oplopen trailers, fietsenrekken of zelfs een kleine boot. Het installeren van de kink in de kabel is een vrij eenvoudig proces, met een aantal zware werk betrokken. In dit geval is de drager een project 2008 Honda CRV, maar het proces is vergelijkbaar voor andere voertuigen en.

Wat je nodig hebt

krik

Jack staat

Spray indringende vloeistoffen

staalborstel

24-inch koevoet

Hitch kit

3/8 inch ratel, verlenging en stopcontacten

Momentsleutel en stopcontacten

Hef het voertuig met behulp van de krik en plaats het op jack stands. Zorg ervoor dat het voertuig veilig is voordat je kruipen eronder.

Haal de uitlaat hangers van de demper door ze los te draaien met je handen of gebruik de koevoet voor extra kracht. Er zijn verschillende schroefbout gaten in elk frame rail en een paar in de sleephaak het midden. Spuit de kruipolie in deze gaten dan scrub ze met de staalborstel. Dit moet elke mogelijke omvang of roest verwijderen van de binnenkant van het gat en maak bouten in de kink in de kabel een beetje makkelijker.

Schuif de kink in de kabel over de uitlaatdemper en losjes bolt het op zijn plaats met de 3/8-inch ratel, verlenging en stopcontacten, en de hardware die bij de kink in de kabel kit. Er is een U-bout die bij de kit die gaat rond de trekhaak te monteren, en je moet dit losjes keilboutbevestiging op hetzelfde moment.

Draai naar beneden alle van de hardware met behulp van de momentsleutel en stopcontacten tot 56 voet-pond. de geluiddemper handmatig opnieuw installeren, dan verhogen de voertuig af van de krik staat met behulp van de krik en plaats het terug op de grond.

Share This Post