Index / Careers & Work / Hoe maak je een Tractor Trailer Load

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Tractor Trailer Load

Tractor trailers dragen duizenden zendingen over de wegen van de Verenigde Staten elke dag. Hoewel bulklading zoals kolen hebben de neiging om te reizen met de trein en high-value items per vliegtuig, bijna alles gaat per vrachtwagen. Vrachtwagens he

AdvertisementTractor trailers dragen duizenden zendingen over de wegen van de Verenigde Staten elke dag. Hoewel bulklading zoals kolen hebben de neiging om te reizen met de trein en high-value items per vliegtuig, bijna alles gaat per vrachtwagen. Vrachtwagens hebben het voordeel van de mogelijkheid om een ​​zending rechtstreeks van dat de plaats van productie tot overal waar een ontsluitingsweg heeft. Het laden van een trekker met oplegger is simpel; de tijd en moeite die nodig is afhankelijk van waar het wordt geladen en of er een vorkheftruck.

Wat je nodig hebt

Heftruck

palet truck

Pallets van de lading

Dozen van de lading

stukgoed

Laad-dock

Neem contact op met de bestemming voor de verzending en controleren wat faciliteiten die zij hebben voor het ontvangen van het. Als ze niet een laadperron of een vorkheftruck, bijvoorbeeld, zal je nodig hebt om de truck te laden met de hand. Als ze dat doen, kijk hoeveel gewicht van hun heftrucks zo kunnen dragen ze niet te zwaar pallets kunnen ze niet bewegen tot stand te brengen.

Terug de truck tot een laadperron. Idealiter wordt het transportmiddel zitten niveau het laadperron zodat vorkheftrucks niet zwaartekracht vechten als aan boord brengen van een lading. Als er geen laadperron, een aanhanger met hellingen en de belasting items met de hand.

Open het laadperron deur en achterdeur van de trailer. Als uw laadperron heeft een metalen flap om de trailer en de dock te overbruggen, zet het over de kloof.

Maak de truck grondig en controleer deze dan voor lekken die ladingen kunnen beschadigen aan boord.

Carry pakketten boord met de hand en stapel ze op de vloer van het voertuig, beginnend bij het einde het dichtst bij de bestuurder. Plaats de zwaarste items aan de onderkant. Als uw laadruimte heeft een beweegbare transportband, kunt u deze bewerking aanzienlijk versnellen door het brengen van de gordel in de truck en het stationeren van werknemers aan het eind van dozen trek de riem en stapel ze.

Pallets van het goederenvervoer met een vorkheftruck of pallettruck (een set van vorken opgepompt en trok met de hand). Er zijn drie manieren om pallets geladen: side-by-side (met hun korte zijden naar voren en achterwaarts), keerde (met hun lange zijde naar voren en naar achteren) of pinwheeled (met halve pallets ingeschakeld). Draaide pallets ruimte efficiënter gebruiken, omdat er minder van een spleet tussen de wanden en de lading. U zult pallets die moeten spleten van elke zijkant te worden opgetild nodig.

Verdeel het gewicht op de truck gelijkmatig. Als uw lading van de pallets de aanhanger niet vult, beweegt hen, zodat een gelijk gewicht (of dicht bij het) is aan de linkerkant, rechts, voor en achterkant van de trailer.

Laad losse of onregelmatig gevormde items met de hand of met een heftruck en zet ze op hun plaats met bandjes verslaafd aan bevestigingspunten in de trailer.

Controleer dan uw lading om ervoor te zorgen dat alles goed is geschoord. Misschien wilt u de lasten brace door spijkeren blokken en klampen aan de vloer van de vrachtwagen, het vastbinden ze naar beneden of het verpakken ze in singels. Individuele pallets moeten in krimpfolie worden verpakt om te voorkomen dat kleine voorwerpen verschuiven.

Share This Post