Index / Huis / Hoe maak je een Tractor Tire Omkeren

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Tractor Tire Omkeren

Oude banden kunnen worden gebruikt voor vele koele dingen. Onder andere dingen, worden oude banden gebruikt voor wegen, schoenen en een speelplaats matten. Veel mensen nu gebruiken voor hun tuin of in de tuin. Een van de echt leuke dingen te doen met

AdvertisementOude banden kunnen worden gebruikt voor vele koele dingen. Onder andere dingen, worden oude banden gebruikt voor wegen, schoenen en een speelplaats matten. Veel mensen nu gebruiken voor hun tuin of in de tuin. Een van de echt leuke dingen te doen met een oude tractor band is om een ​​gigantische pot voor een boom of moestuin te maken. De trekker band pot zal zorgen voor goed gesprek stuk wanneer uw vrienden en familie te bezoeken.

Wat je nodig hebt

  • band van de tractor

    Kleine backhoe tractor

Leg je tractorband plat neer en start-up van uw backhoe. Het is een goed idee om je backhoe warmen voor een tijdje voordat het werk te beginnen.

Vertrouwd te raken met de werking van uw backhoe. U zult merken dat je vooruit of achteruit kan gaan zitten. In de achteruit positie, werk je de backhoe apparaat. U krijgt drie of vier handgrepen die de graaf bewegingen werken te zien. Een van de hendels zal de kaken van de backhoe te openen; de andere handgrepen zal tillen op en neer en van links naar rechts.

Grijp greep van uw grote trekker band met de kaken van uw backhoe. Til de band up gewoon een beetje om ervoor te zorgen dat de onderste gedeelte van de band nog steeds de grond raakt. Nu de greep die de beweging van de kop in een neerwaartse beweging bestuurt. Dit zal druk op de zijwand van de tractor band en fladderen er binnen en van buiten. Dit kan enige oefening voordat je onder de knie van het maar blijven proberen als je een positie bewegen rond de band, in een tijd, tot het volledig wordt omgekeerd. Op dit punt, heb je een afgewerkte plantenbak te gebruiken voor uw tuin.

Share This Post