Index / Cars / Hoe maak je een Tractor Diesel Engine Problemen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Tractor Diesel Engine Problemen

Dieseltractor motoren hebben een aantal voordelen ten opzichte van hun benzine-aangedreven tegenhangers. Een dieselmotor heeft niet de bougies, rotoren of zelfs een carburateur als een benzine trekker doet. Dit betekent dat er minder onderdelen die k

AdvertisementDieseltractor motoren hebben een aantal voordelen ten opzichte van hun benzine-aangedreven tegenhangers. Een dieselmotor heeft niet de bougies, rotoren of zelfs een carburateur als een benzine trekker doet. Dit betekent dat er minder onderdelen die kunnen slijten. Deze motoren bieden ook een lager brandstofverbruik. Zoals bij de meeste landbouwmachines, problemen en storingen kunnen en zullen optreden. Er zijn een paar eenvoudige stappen voor probleemoplossing uit te checken alvorens te bellen in een diesel monteur voor een dure bezoek.

Wat je nodig hebt

Zakmes

perslucht

Smeermiddel

Verwijder het brandstoffilter en reinig indien de motor niet zal omdraaien of start. Laat het filter uit en zet de klep om te zien of er een normale toevoer van brandstof. Maak de brandstoftoevoer slang en tank indien weinig of geen brandstof naar buiten komt.

Maak de accu-aansluiting als de motor niet zal omdraaien. Verwijder de negatieve (-) of gemalen kabel eerst, dan de positieve (+) kabel. Maak de palen en kabels met een zakmes. Als de kabels zijn beschadigd of gesplitst, is het misschien een goed moment om hen te vervangen. Vervang de batterij, te beginnen met de positieve kabel dan de negatieve. Beveilig alle aansluitingen stevig vast.

Controleer de radiator, als de motor oververhit raakt. Blaas de radiator vinnen grondig met perslucht, zorg dat u de metalen lamellen niet te buigen. Gebruik geen water uit de kraan aan de radiator te vullen. Gebruik altijd een 50/50 mix van gedestilleerd water en antivries of koelvloeistof. Niet alleen gebruiken antivries.

Ruik de brandstoftank voor een geur van benzine als de motor neiging om te draaien voor een tijdje dan sterven. Giet af en spoel uw tank onmiddellijk als je dat doet detecteren gas. Vervang met dieselolie. Controleer op obstructies in de tank die de stroming van brandstof naar de motor blokkeert.

Controleer de injectiepomp voor een vastgelopen brandstof bedieningshendel als de motor krukken meer, maar zal niet starten. Dit zou kunnen betekenen dat de brandstof niet om naar de injectoren. Trace de handleiding motor stop staaf naar het einde van de injectiepomp. Druk op de stang, zodat deze in de "start" positie. Als de hendel op de brandstofpomp niet volgt, duw hem in de "start" positie handmatig. Gebruik smeerolie om het vrij te maken volledig.

Share This Post