Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je een Toy Soldier Costume

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je een Toy Soldier Costume

Die kleine groene speelgoedsoldaatjes hebben de neiging om een ​​gevoel van nostalgie op te roepen voor een vervlogen tijdperk, een die dure video game-systemen en op afstand bestuurbare gadgets dateert. Iedereen die op zoek naar die tijd opnieuw, da

AdvertisementDie kleine groene speelgoedsoldaatjes hebben de neiging om een ​​gevoel van nostalgie op te roepen voor een vervlogen tijdperk, een die dure video game-systemen en op afstand bestuurbare gadgets dateert. Iedereen die op zoek naar die tijd opnieuw, dan, misschien wel overwegen om een ​​stuk speelgoed militair kostuum, of het nu voor hen of hun kinderen. Het proces is vrij eenvoudig en met een paar eenvoudige onderdelen, kan in minder dan een dag worden geassembleerd.

Wat je nodig hebt

dek van het skateboard

Krant

Groene verf

Green gezichtsverf

Boormachine en schroeven

Legerkleding (broek en jas)

Helm

Speelgoedgeweer

Kleur overeenkomen met je verf op je gezicht verf. Dit is de meest cruciale deel van uw kostuum. Perfect afgestemd verf u de uniforme uitstraling op een stuk speelgoed leger mens geven. Spuit een verscheidenheid aan verf op een stuk karton, daarna laten drogen. Vergelijk de kleuren om de kleur van je gezicht verf, en kies de verf, dat is de beste match.

Bevestig de laarzen aan de skateboard deck met een boor. Verwijder eerst de zolen van de laarzen. Boor vervolgens door de zool van de schoen in het hout van het dek. De schroeflengte nodig is afhankelijk van de hoogte van schoenen. Zorg ervoor dat de laarzen zijn breed genoeg uit elkaar om comfortabel bevestigd. Plaats dan de zolen terug in de bagageruimte. U hebt nu de plank voor uw speelgoed soldaat kostuum. Bewegen als dit zal uitdagend, maar niet onmogelijk. Het is net als het manoeuvreren bergop op een snowboard.

Smeer alle aspecten van uw kostuum met spuitverf. In de eerste plaats vast te stellen wat krant en zet elk item op. Coat de ene kant van uw speelgoed pistool en vermoeienissen met een langzame gelijkmatige laag verf. Zorg ervoor dat de kleren zijn gladgestreken en vrij van rimpels. Laat deze drogen tijdens het schilderen van uw boot-plank combo en helm. verf dan de andere kant van je geweer en vermoeienissen. Je moet twee lagen te doen voor het beste effect. Laat alles drogen.

Te kleden voor het aanbrengen van de groene gezicht verf, om te voorkomen dat je het krijgen van make-up over je hele kostuum of andere mensen. Draag een wit t-shirt onder de vermoeienissen voor extra comfort. Te beginnen met je gezicht, breng een gelijkmatige laag van groene gezicht verf op je gezicht, nek, handen, armen en andere kwetsbare plaatsen.

Hints

Je kon je eigen kostuum naaien, maar met de hoge aantallen van de militaire kleding verkrijgbaar bij tweedehands winkels, Army-Navy overschot winkels en kostuum winkels, zal u tijd en geld besparen door het kopen van een pre-made kostuum. U moet broek, een jas, een leger helm en laarzen te vinden; die allemaal moet gemakkelijk te vinden zijn.

U kunt een spotgoedkope skate deck op de meeste grote retailers en een aantal tweedehands winkels te vinden.

Al uw kostuum elementen hoeven niet dezelfde kleur, omdat je spuiten alles dezelfde kleur zal zijn.

Gebruik altijd verf in een goed geventileerde ruimte.

Afhankelijk van vochtigheid, kan de verf maximaal 24 uur drogen. Laat de verf buiten genezen, of in een goed geventileerde workshop.

Share This Post