Index / Cars / Hoe maak je een Tie Rod End Vervang in een Ford Mustang

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Tie Rod End Vervang in een Ford Mustang

Die Ford Mustang - ze moet wel houden. Maar zelfs die ze nodig hebben om hun Spoorstanguiteinden bijgewoond als ze niet recht meer hoeft te volgen, zelfs nadat je die schoonheid uitgelijnd. Gelukkig voor u, kunt u deze Spoorstanguiteinden vervangen e

Advertisement

Die Ford Mustang - ze moet wel houden. Maar zelfs die ze nodig hebben om hun Spoorstanguiteinden bijgewoond als ze niet recht meer hoeft te volgen, zelfs nadat je die schoonheid uitgelijnd. Gelukkig voor u, kunt u deze Spoorstanguiteinden vervangen en slaan de straat opnieuw (na een uitlijning) in stijl.

Wat je nodig hebt

krik

Jack staat

Lug moersleutel

Sleutel of een tang

Marker of verf

Trekstang puller

Spoorstanguiteinden

momentsleutel

Klik hier voor de juiste Spoorstanguiteinden voor uw Ford Mustang. Niet alle Spoorstanguiteinden gelijk zijn, en ze variëren vanaf modeljaar tot modeljaar. De Spoorstanguiteinden komen vaak met noten, evenals een splitpen (denk haarspeld op steroïden).

Draai de wielmoeren op de voorste banden, maar de banden niet te verwijderen. Jack-up van uw Mustang en vervang de aansluiting met jack staat. Verwijder de banden, terwijl de Mustang is in de lucht.

De beide bouten van de stang eindigt en markeer de positie van het spoorstangeind op het schroefdraadgedeelte van de trekstang met verf of een marker.

Gebruik een trekstang trekker aan de trekstang te scheiden van de fusee.

Schroef de nieuwe spoorstangeind om de markering die u op het schroefdraadgedeelte van de trekstang, en draai de beide moeren tot 59 voet pond.

Herhaal de bovenstaande stappen voor de andere spoorstangeind, zet dan weer op de banden en draai de wielmoeren tot 98 voet pond. Haal je Mustang lijn, en druk op de weg.

Share This Post