Index / Cars / Hoe maak je een Throttle Position Sensor installeren op een SRT-4 Neon

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Throttle Position Sensor installeren op een SRT-4 Neon

De gasklepsensor op een SRT-4 Neon stuurt spanning naar de computer, wat aangeeft gashendel hoek. Als je rijdt op een bepaalde snelheid - bijvoorbeeld, de snelweg rijden, met een constante snelheid van 60 MPU - de gasklepsensor, na verloop van tijd,

Advertisement

De gasklepsensor op een SRT-4 Neon stuurt spanning naar de computer, wat aangeeft gashendel hoek. Als je rijdt op een bepaalde snelheid - bijvoorbeeld, de snelweg rijden, met een constante snelheid van 60 MPU - de gasklepsensor, na verloop van tijd, ontwikkelt een 'dead spot "waar de sensor verslijt. Een versleten sensor veroorzaakt een slechte stationair, gebrek aan macht, problemen met schakelen en slechte brandstof economie, onder andere, en moet worden vervangen.

Wat je nodig hebt

Set van sockets

Zoek de gasklepsensor op het gasklephuis. Koppel de kabelboom connector door de twee zijdelingse lipjes naar buiten te trekken en het trekken van de connector van de gasklepstandsensor.

Ontgrendelen de twee bevestigingsbouten. Trek de gasklepstandsensor uit het gasklephuis.

Schuif de nieuwe sensor op het gasklephuis, draai de bouten stevig vast. Heeft geen over de bouten, terwijl u de sensor of het gasklephuis kunnen beschadigen. Sluit de kabelboom connector.

Share This Post