Index / Cars / Hoe maak je een thermostaat installeren op een BMW 325is

Share This Post

Cars

Hoe maak je een thermostaat installeren op een BMW 325is

De BMW 325is is ontworpen om een ​​high performance auto is ontworpen voor degenen die genieten van de snelheid en luxe. Met prestatie voertuigen, is het gebruikelijk om problemen met mechanische defecten zoals de thermostaat. Helaas, een deel dat en

AdvertisementDe BMW 325is is ontworpen om een ​​high performance auto is ontworpen voor degenen die genieten van de snelheid en luxe. Met prestatie voertuigen, is het gebruikelijk om problemen met mechanische defecten zoals de thermostaat. Helaas, een deel dat enkele dollars kosten kunnen duizenden dollars schade veroorzaken als het niet wordt vervangen wanneer deze mislukt. Met een deel zo gemakkelijk te vervangen, het nemen van uw BMW naar de garage te hebben gerepareerd zal veel meer dan de kleine hoeveelheid tijd die het duurt om het te repareren op uw eigen kosten.

Wat je nodig hebt

10 mm-aansluiting en ratel

vervanging thermostaat

Handdoek

RTV pakking maker

thermostaat pakking

Zoek de thermostaat deksel door het traceren van de radiator slang van de radiator naar de plaats waar het aansluit op de motor. Verwijder de twee bouten die het veilig om het inlaatspruitstuk met een 10 mm-aansluiting en ratel. Til de behuizing om de resterende materiaal af te voeren van de radiator slang in de radiator. Duw de slang aan de zijkant om de thermostaat pakking en thermostaat.

Trek de oude thermostaat uit het inlaatspruitstuk en te vervangen door een nieuwe. De thermostaat is gericht. Plaats het einde van de thermostaat die niet "top" in het inlaatspruitstuk is gemarkeerd.

Trek de oude thermostaat pakking uit het inlaatspruitstuk en gooi deze weg. Veeg het inlaatspruitstuk dus het is vrij van vuil.

Plaats een kraal van RTV pakking maker op het inlaatspruitstuk plaats dan de thermostaat pakking op de bovenkant van de RTV pakking maker.

Plaats een kraal van RTV pakking maker aan de onderkant van de thermostaat deksel en plaats de thermostaat deksel op de top van de thermostaat pakking. Schroef het deksel weer op zijn plaats.

Hints

Met behulp van RTV pakking maker op het inlaatspruitstuk en de thermostaat deksel voegt extra afdichting bescherming tegen lekken. Echter, kunt u ervoor kiezen de RTV pakking maker niet te gebruiken als u niet wilt gebruiken in combinatie met de thermostaat pakking.

Wacht tot de motor om af te koelen voordat u de thermostaat. De vloeistof kan 200 graden Fahrenheit bereiken en zal uw huid branden als de motor warm is.

Share This Post