Index / Gezondheid / Hoe maak je een thermometer steriliseren

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je een thermometer steriliseren

Het steriliseren van een thermometer met zeep, water en gedenatureerde alcohol een proces dat leden van de geboortegolf generatie goed kennen. Maar dit proces is gewijzigd en veranderd om redenen die niets te zijn effectiviteit in het doden van bacte

AdvertisementHet steriliseren van een thermometer met zeep, water en gedenatureerde alcohol een proces dat leden van de geboortegolf generatie goed kennen. Maar dit proces is gewijzigd en veranderd om redenen die niets te zijn effectiviteit in het doden van bacteriën.

Hier krijg je een nieuwe thermometer als je er een met kwik in hebben. Steriliseren andere bolthermometers gebruik gekleurde alcohol bijvoorbeeld door eerst wassen met water en zeep.

Veeg de lamp thermometer met spiritus na zijn water en zeep wassen. Daarna moet een schone opvanginrichting worden geplaatst. Zij kan ook in een afgedekte container gedenatureerde alcohol worden geplaatst.

Controleer de instructies die met een digitale thermometer voor de manier waarop het moet worden schoongemaakt. Dit is nodig omdat verschillende thermometers verschillende manieren van sterilisatie.

Gebruik de disposable dekbedden op die modellen zijn ontworpen voor het gebruik ervan. Na gebruik eenvoudig afvegen gebied van de thermometer die is blootgesteld aan druk van een patiënt.

Zorg ervoor dat u veeg het gehele gebied van de thermometer die is aangeraakt door de patiënt. Indien mogelijk, gebruik gedenatureerde alcohol, omdat dit de beste bacteriedodend middel, maar je moet de instructies van de thermometer te controleren, omdat sommige niet het gebruik ervan te tolereren.

Veeg elk gebied van een digitale oorthermometer aangeraakt door een patiënt onmiddellijk na gebruik. Met volgende gebruik van het apparaat, dan gelden de wegwerpbare oordopje. De kans op besmetting van een oorthermometer zijn uiteraard veel minder dan dat voor een mondelinge eenheid, maar nooit onderschatten het vermogen van een peuter om te kwijlen over grote afstanden.

Hints

Realiseer je dat bolthermometers gebruik te maken van kwik worden teruggeroepen en regelrechte verboden. Kwik is zeer giftig en het breken van de bollen is van een bijzonder risico voor jonge kinderen. Als u een lamp thermometer met kwik, niet wassen, zet hem in!

Share This Post