Index / wettelijk / Hoe maak je een testament voor Kleinkinderen maken

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een testament voor Kleinkinderen maken

Wanneer u een testament te maken, krijg je te bepalen wie u wilt uw eigendom te erven - en weinig regels zijn die keuze. Wilt u voor uw kleinkinderen, in plaats van, of in aanvulling op, je eigen kinderen, is het volkomen legaal. Zorg ervoor dat u ee

AdvertisementWanneer u een testament te maken, krijg je te bepalen wie u wilt uw eigendom te erven - en weinig regels zijn die keuze. Wilt u voor uw kleinkinderen, in plaats van, of in aanvulling op, je eigen kinderen, is het volkomen legaal. Zorg ervoor dat u een voogd om de activa te overzien als de kinderen nog jong te noemen.

Jouw wil

Een testament is een juridisch document waarin u wie u wilt uw eigendom te erven wanneer je sterft in te stellen. Uw wil weerspiegelt je eigen keuzes. Je bent niet verplicht om alles of niets te laten aan uw kinderen, zolang je duidelijk beschrijven wie is om te erven. Het overslaan van een generatie in een testament is niet ongewoon, vooral als je kinderen volwassen zijn en hebben kinderen van hun eigen.

Formaliteiten van Making Will

Staat wetten verschillen over de precieze procedures die nodig zijn voor het maken van en het ondertekenen van een testament. Zoek uit wat de regels in uw staat voordat u begint. In sommige staten, zoals Californië, kun je uit te schrijven van een eigenhandig testament, dat is een testament in uw eigen handschrift, en te ondertekenen. Zolang het geheel in handschrift, geldt. Alle staten accepteren fill-in-the-blank wil vormen of gedrukte testamenten, zolang u zich aanmeldt en de datum waarop het document in de voorkant van het juiste aantal getuigen vereist door uw staat. Sommige staten vereisen twee meerderjarige getuigen, zo'n drie. Veel mensen creëren hun eigen wil, maar het is altijd verstandig om een ​​advocaat te raadplegen.

Naming Kleinkinderen

Er zijn een aantal verschillende manieren om legaten te structureren aan uw kleinkinderen. Een manier is om elk kleinkind een naam geven en zorgen voor een specifiek legaat; bijvoorbeeld $ 25.000 per op overlijden. Een andere manier is om te vertrekken een percentage van uw nalatenschap te verdelen onder degenen kleinkinderen die je overleven. Dit betekent dat de kleinkinderen je hebt wanneer je sterft gelijkelijk delen in uw nalatenschap. Elke kleinkinderen die voordat je sterft of die geboren zijn na uw overlijden uit het legaat worden uitgesloten, maar u kunt ook onroerend goed dat u opzij willen zetten voor eventuele kleinkinderen die geboren zijn na je weg bent te geven.

minderjarigen erven

Als uw kleinkinderen zijn nog minderjarig waren op het moment dat u uw testament te schrijven, moet je een woning voogd naam voor hen. U kunt kiezen voor een ouder of de naam van iemand anders. Als u niet beschikt over een bewaker in uw testament te noemen, zal de rechtbank dat de persoon aan te wijzen. Een andere manier om te gaan met het probleem is aan een bewaarder in het kader van de Uniforme aan minderjarigen Act, in de overgrote meerderheid van de staten aangenomen noemen. Op grond van die wet, een document waarin de naam van het kind en de specifieke eigenschap die u verlaat om haar voor te bereiden, en vervolgens de naam van een bewaarder. De bewaarder stapt alleen in als het kind erft voordat ze de leeftijd van de meerderheid in haar toestand bereikt.

Share This Post