Index / Huis / Hoe maak je een test Ball Pipe Plug Gebruik

Share This Post

Huis

Hoe maak je een test Ball Pipe Plug Gebruik

Test bal pijppluggen of pneumatische pijppluggen worden gebruikt om rioolbuizen blokkeren tijdens riool lucht testen. Test bal pluggen zijn er in verschillende maten die verschillende pijp diameters te passen. Multisize proef bal pijppluggen kan word

Advertisement

Test bal pijppluggen of pneumatische pijppluggen worden gebruikt om rioolbuizen blokkeren tijdens riool lucht testen. Test bal pluggen zijn er in verschillende maten die verschillende pijp diameters te passen. Multisize proef bal pijppluggen kan worden gebruikt in een breed scala van diameters van buizen. Met behulp van een multisize teststekker elimineert de noodzaak om meer dan één maat van de pijp plug hebben. Sommige testen bal pijppluggen hebben oog bouten die worden gebruikt bij tethering een slang lijn. Deze ketting maakt het mogelijk om pijpplug te worden verhoogd of verlaagd met een poly lift lijn.

Wat je nodig hebt

 • Veiligheidsbril

  Harde hoed

  Gehoorbescherming

  Veiligheidsschoenen

  Hogedrukreiniger

  staalborstel

  Tuinslang

  Plug verlengslang

  Multisize testen bal pijpplug

Maak de pijplijn van vuil met een hogedrukreiniger. Schrob de buizen met een staalborstel en spoel het daarna met water. Verwijder eventuele voorwerpen die de stekker kan doorboren.

Steek de verlengslang van de inflator naar de opblaasbare bal van de plug. Bevestig het anker haak aan de oogbout op de opblaasbare bal. Bevestig de drukmeter aan het andere uiteinde van de slang. Maak de ketting haak van de slang aan op een goed verankerde plek in de buurt van de pijp.

Plaats de stekker in de pijp die u nodig hebt om te testen. Plaats het een minimale afstand van één buis met een diameter vanaf de afrit van de buis. Blaas de stekker aan op de aanbevolen druk volgens de verpakking instructies. Controleer de bandenspanning eens per vier uur. Een kleine hoeveelheid van het luchtvolume lekt door het lichaam van de plug. Opnieuw opblazen van de plug als nodig is om een ​​constante druk te handhaven en lekkage. Bewaken van de pijpleiding die je gestopt om te zien of er lekken of slechte zegels verschijnen.

Share This Post