Index / Huis / Hoe maak je een Tempur-Pedic Foam Item Reinig

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Tempur-Pedic Foam Item Reinig

TEMPUR matras werden ontworpen door Bob Trussell die NASA-technologie die wordt gebruikt bij het ontwerpen van het type strooisel gemaakt voor het bed. De multi-lagen schuimmateriaal is een van de verschillen ten opzichte van Tempur-bedden en andere

Advertisement

TEMPUR matras werden ontworpen door Bob Trussell die NASA-technologie die wordt gebruikt bij het ontwerpen van het type strooisel gemaakt voor het bed. De multi-lagen schuimmateriaal is een van de verschillen ten opzichte van Tempur-bedden en andere soorten bed. Helaas kan morsen en vlekken geurtjes veroorzaken en produceren van bacteriën in het schuim. Het is belangrijk om de maandelijkse reiniging en onderhoud van uw Temper-Pedic bed uit te voeren om haar in leven te blijven. Bovendien moet morsen onmiddellijk reinigen verminderen schaden de integriteit van het schuim.

Wat je nodig hebt

 • wasmiddel

  Wasmachine

  Kledinglijn

  Spuitfles

  Bakpoeder

  Ventilator

  Vacuüm

Maandelijks Onderhoud

Verwijder de slip dekt af van uw Temper-Pedic bed. Plaats de hoezen in de set te koud wassen.

Giet genoeg vloeibaar wasmiddel voor een lading van wasserij. Wasmiddel bedoeld voor ondergoed of delicate stoffen werkt goed met Temper-Pedic slip covers.

Haal uw slip covers van de wasmachine en laat ze aan de lucht drogen op een kleding lijn of op de top van je douchegordijn bar. Wacht maar tot volledig droog is voordat u weer op de matras.

Het verwijderen van vlekken

Verwijder en was de slip covers. Meng 1 theelepel. van een mild reinigingsmiddel in een spray fles gevuld met gedestilleerd water. Spuit een lichte nevel over de vlek op de matras. Vlek op vlek met een witte handdoek.

Vul een spuitfles met gedestilleerd water. Spoel het reinigingsmiddel door sproeien op de zeepachtige omgeving. Druk op het matras met de handdoek. Plaats een fan van het gebied om te helpen bij het drogen.

Strooi bakpoeder over de vlek om de geur te verminderen. Laat het natriumbicarbonaat om de vlekken te absorberen gedurende enkele uren.

Opzuigen de baking soda. Vervang de slip covers.

Hints

Houd je TEMPUR matras op een harde, vlakke platform om zijn vorm te behouden. Het bedrijf zal niet honoreren garantie voor bedden op matrassen gehouden.

Vermijd weken uw matras met geen schoonmaakmiddelen materiaal.

Share This Post