Index / tech / Hoe maak je een Telefoongesprek blokkeren

Share This Post

tech

Hoe maak je een Telefoongesprek blokkeren

Er zijn momenten dat het nodig zou kunnen worden om een ​​telefoongesprek te blokkeren om vervelende telemarketing diensten of intimiderend bellers te voorkomen. Weten hoe je een telefoontje blokkeren kan u helpen om een ​​einde te maken aan deze ver

Advertisement

Er zijn momenten dat het nodig zou kunnen worden om een ​​telefoongesprek te blokkeren om vervelende telemarketing diensten of intimiderend bellers te voorkomen. Weten hoe je een telefoontje blokkeren kan u helpen om een ​​einde te maken aan deze verzwarende verstoringen, en er zijn verschillende nuttige diensten.

Do Not Call Registry: Als u een telefoontje van telemarketeers te blokkeren, kunt u zich aanmelden bij de Nationale Do Not Call Registry, dat beheerd wordt door de Federal Trade Commission (FTC). Ga naar de website, zet in maximaal drie telefoonnummers die u wilt registreren op de lijst. controleer dan uw e-mail en klik op de bijgevoegde link naar bevestigen. Dit zal effectief stoppen telemarketeers. Veel staten hebben individuele bellijsten waar bewoners ook kan inschrijven.

Call val: Als u ontvangen van telefoongesprekken en het hebben moeite met het vinden van de bron, vraag dan uw telefoonbedrijf om een ​​val op de telefoon te zetten. Blijf op de hoogte van de irriterende telefoontjes op datum en tijd, en de telefoon bedrijf zal de informatie gebruiken om de herkomst van de telefoontjes te vinden. De verkregen informatie wordt meestal gebruikt in meer ernstige gevallen van intimidatie en wordt gegeven aan de politie de handhaving.

Inbound call blocker: Krijg een inkomende oproep blocker hardware gehechtheid aan alle telefoontjes behalve van gekozen individuen te blokkeren. De enige mensen die in staat zijn om u te bellen zal zijn die met een specifieke code te gebruiken om het gesprek af te ronden.

Bel trace: Bel uw telefoon bedrijf en hebben het opzetten van call trace. Met deze service kunt u de * 57 code te bellen onmiddellijk na een ongewenst telefoontje en het zal het nummer van de beller op te sporen. Wanneer het nummer wordt gevonden, wordt deze gegeven aan wetshandhavers.

Werk regelmatig: Als u een blok op je telefoon of aangemeld bij de Nationale Do Not Call Registry, misschien vind je dat na een periode van tijd je begint steeds ongewenste telefoontjes weer. Sommige van deze diensten vervallen na een periode, en je kan het nodig zijn om uw service provider of de lijst Do Not Call Registry om je status bijwerken door te gaan met ongewenste telefoontjes te blokkeren bellen.

Share This Post