Index / Huis / Hoe maak je een Tecumseh 5,5 HP Motor Carburateur aanpassen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Tecumseh 5,5 HP Motor Carburateur aanpassen

De Tecumseh 5,5 pk motor is een kleine motor die wordt gebruikt op grasmaaiers, sneeuwkanonnen en vele andere huishoudelijke tuingereedschap. De motor heeft een zeskantige stelschroef, onder de vlotterkamer voor de carburateur, aan de carburateur ins

AdvertisementDe Tecumseh 5,5 pk motor is een kleine motor die wordt gebruikt op grasmaaiers, sneeuwkanonnen en vele andere huishoudelijke tuingereedschap. De motor heeft een zeskantige stelschroef, onder de vlotterkamer voor de carburateur, aan de carburateur instelling van maximun efficiƫntie passen. Pas de Tecumseh carburateur met een schroevendraaier in slechts een paar minuten, bespaart u tijd en geld.

Wat je nodig hebt

  • schroevedraaier

Identificeer de hex-vormige stelschroef onder de vlotter kom op de Tecumseh 5,5 pk motor en draai de zeskante schroef naar rechts met een schroevendraaier tot deze volledig is gesloten. Draai de schroef niet te vast.

Draai de stelschroef tegen de klok in een en een half bochten en start de motor Tecumseh, laten opwarmen voor een paar minuten.

Zet de gashendel zodat de motor draait op volle kracht en draai de stelschroef met de klok mee, totdat je voelt dat de motor start tot stilstand. Draai de stelschroef terug, tegen de klok in totdat je hoort de motor glad te strijken.

Draai de stelschroef tegen de klok in totdat u hoort de motor weer beginnen te kraam en draai de schroef met de klok mee tot u deze hoort glad te strijken nog een keer.

Hints

Om brandwonden te voorkomen, wees voorzichtig met de hete motor op het Tecumseh 5,5 pk motor bij het afstellen van de carburateur.

Share This Post