Index / Careers & Work / Hoe maak je een teamspeler

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een teamspeler

Er is een punt in ieders leven wanneer ze moeten een teamspeler zijn. Of het is gewoon binnen je eigen familie, op een sportteam of op het werk, die een teamspeler is een noodzakelijk onderdeel van het leven. Als u bent een teamspeler, weet je de bas

AdvertisementEr is een punt in ieders leven wanneer ze moeten een teamspeler zijn. Of het is gewoon binnen je eigen familie, op een sportteam of op het werk, die een teamspeler is een noodzakelijk onderdeel van het leven. Als u bent een teamspeler, weet je de basics. Als u nog niet bent, is het waarschijnlijk tijd voor wat persoonlijke ontwikkeling. Leren om een ​​teamspeler kan openen nieuwe deuren en mogelijkheden voor u als mensen herkennen dat u en alles wat je te bieden hebt bereid zijn om te werken aan hun team.

Verantwoordelijk zijn. Als u wordt gevraagd om iets te doen, doe het dan. Als u nodig hebt om ergens te zijn voor het team, of het nu een vergadering of om het team te ondersteunen tijdens een evenement, wees erbij en wees op tijd.

Luister naar andere teamleden zonder te proberen te raden wat ze zeggen of hen te veroordelen. Dit is de zogenaamde actief luisteren. Voor sommige mensen, het is een van de moeilijkste dingen om te doen.

Ondersteunend. Compliment andere leden van het team als ze hard hebben gewerkt of overwinning van een uitdaging. Soms is een persoon die iedereen ondersteuning geeft, is meer waard dan de technisch meest bekwame lid van het team.

Effectief communiceren. Als u een probleem hebt, uitleggen, tactvol, voordat het te groot. Het is prima om mensen te laten weten als je voelt dat er iets niet klopt, alleen niet vergeten respect voor anderen gevoelens te zijn wanneer je jezelf te uiten.

Flexibel zijn. Zelfs als je altijd een manier hebben gedaan, bereid zijn om op een andere manier proberen. Er is meer dan één manier om een ​​kat te villen.

Bijdragen. Wees bereid verantwoordelijkheden op te nemen en delen van de werklast. Dit betekent niet dat je een martelaar, maar werken met je teamgenoten om dingen te laten gebeuren.

Share This Post