Index / ouderschap / Hoe maak je een Tea om een ​​Baby Sleep helpen

Share This Post

ouderschap

Hoe maak je een Tea om een ​​Baby Sleep helpen

Koliek baby's hebben het moeilijk. Ze kunnen niet slapen, en ze kunnen niet hun ouders te vertellen wat het probleem is. Zij - en hun families - steeds moe en prikkelbaar, die hun onvermogen om dat er veel meer te proberen voor iedereen slapen maakt.

AdvertisementKoliek baby's hebben het moeilijk. Ze kunnen niet slapen, en ze kunnen niet hun ouders te vertellen wat het probleem is. Zij - en hun families - steeds moe en prikkelbaar, die hun onvermogen om dat er veel meer te proberen voor iedereen slapen maakt. Gelukkig zijn er natuurlijke kruiden die kunnen helpen uw baby te kalmeren. Uiteraard moet u dubbel te controleren dit recept met uw kinderarts alvorens het voor uw baby, maar veel moeders geloven dat dit kruidenmengsel werkt als niets anders wil. In dit artikel zullen we bespreken hoe om een ​​thee om een ​​baby te helpen slapen te maken.

Wat je nodig hebt

1 theelepel kamille bloemen

1 kopje water

Glazen maatbeker

Fles

Water

vergiet

luchtdichte verpakking

Hoe maak je een Tea om een ​​Baby Sleep helpen

Kook de beker van het water in de glazen maatbeker. U kunt het water op hoge magnetron gedurende twee minuten, zorg ervoor om het te vroeg te verwijderen als het een rollende kook bereikt.

Steile de kamille bloemen voor twintig minuten. Kamille is van oudsher gebruikt voor de behandeling van koliek en kalm fretful baby's evenals gestrest volwassenen. Misschien wilt u overwegen een cupful jezelf!Zeef de kamille bloemen. U kunt de thee te vangen in de luchtdichte verpakking. De thee zal sterk zijn, zodat u in staat om deze partij te gebruiken voor meerdere doses zal zijn

Doe 1/4 kop van de thee en 1/4 kopje water in de babyfles. Deze verdunde versie zal smaken vooral als water.

Koel de thee. U kunt het in de koelkast of gewoon wachten tot het op kamertemperatuur. Het is echter zeer belangrijk dat u niet uw baby hete thee te geven of het kan hun tong, keel en maag verbranden.

Hints

Geef nooit uw baby een natuurlijke remedie die is niet rechtstreeks door uw kinderarts goedgekeurd.

Share This Post